Ταξιδέψτε από Durres προς Μπάρι

Οργανώστε το ταξίδι σας Durres προς Μπάρι με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Durres προς Μπάρι σε πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Durres
Μπάρι
 • Αποκτήστε τιμές
2
Durres
Ανκόνα
Μπάρι
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Durres Μπάρι

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση225 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Durres προς το Μπάρι ;

Μπάρι είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Durres προς το Μπάρι μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πορθμείο για να φτάσετε στο Μπάρι. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Μπάρι και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Durres - Μπάρι προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πορθμείο, λεωφορεία και carpooling του Adria Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti, Ventouris Ferries, FlixBus, Trenitalia ή Tirrenia di Navigazione για να φτάσει Μπάρι.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Durres Μπάρι

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Durres προς το Μπάρι πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Μπάρι από Durres είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Μπάρι και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Durres χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Durres Μπάρι διασχίζοντας το πορθμείο.

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Μπάρι από Durres

 • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Μπάρι ήδη αναπαύεται.
 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Στο Durres προς το Μπάρι πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.
 • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Durres και Μπάρι όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Durres Μπάρι πορθμείο;

ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adria Ferries και Adriatica Traghetti είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Durres και Μπάρι.

ANEK Lines Durres ΜπάριTirrenia di Navigazione Durres ΜπάριVentouris Ferries Durres ΜπάριEuropean Seaways Durres ΜπάριGrandi Navi Veloci Durres ΜπάριAdria Ferries Durres ΜπάριAdriatica Traghetti Durres Μπάρι

Durres τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Durresκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adria Ferries ή Adriatica Traghetti. Πέραν αυτής της περιόδου, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε. Στο Durres μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Adriatica Traghetti, Adria Ferries, Grandi Navi Veloci, European Seaways, Ventouris Ferries, Tirrenia di Navigazione ή ANEK Lines και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Με αυτοκίνητο, το check-in είναι πανομοιότυπο, αλλά γίνεται απευθείας από το όχημά σας.
 • Durres

Μπάρι τερματικά πορθμείων

 • Bari Molo San Vito 4

Carpool από Durres προς το Μπάρι

Η επιβράβευση είναι ένας νέος τρόπος ταξιδιού που επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται Durres-Μπάρι ταξίδια με άλλους. Αντί να οδηγεί μόνο το αυτοκίνητο από Durres προς το Μπάρι, επιτρέπει στους οδηγούς να μοιράζονται τα έξοδα ταξιδίου με άλλους επιβάτες.

Αντίθετα με άλλα μέσα μεταφοράς, το carsharing δεν παρέχει στους ταξιδιώτες ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα. Έτσι, έχετε σίγουρα καλύτερες πιθανότητες να φτάσετε Durres-Μπάρι βόλτες ψάχνουν τρεις ημέρες νωρίτερα από ένα μήνα. Αυτό είναι ενδιαφέρον για lastminute ταξίδι στο Μπάρι.

Durres προς το Μπάρι λεωφορείο

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άμεση διαδρομή λεωφορείου Durres Μπάρι και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σας φτάσουμε Μπάρι από Durres μόνο με λεωφορείο. Θα πρέπει να πάρετε και άλλα μέσα μεταφοράς: carpooling, τρένο και σκάφος.

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Μπάρι

Όταν φτάσετε μέσα Μπάρι, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τίποτα στο κάθισμά σας και στη βάση.

 • Bari Centrale

τρένο Durres προς το Μπάρι

Είναι δυνατόν να πάτε απευθείας με το τρένο Durres προς το Μπάρι;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Durres προς το Μπάρι χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Durres Μπάρι εταιρείες τρένων

Υπάρχει μόνο μία εταιρεία σιδηροδρόμων για αυτό το ταξίδι: Trenitalia.
Trenitalia Durres Μπάρι

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Μπάρι

 • Bari Centrale

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)