Χίος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σάμος με πλοίο
Σάμος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Χίος στο Σάμος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Χίος για Σάμος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Χίος για το Σάμος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Χίος προς το Σάμος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Χίος προς το Σάμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Χίος Σάμος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Χίος προς Σάμος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Χίος προς Σάμος

Λιμάνι αναχώρησης
Χίος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Λιμάνι άφιξης
Σάμος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
101 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Χίος Σάμος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Χίος για Σάμος, θα βρείτε εισιτήρια από 13 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 73 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Χίος προς Σάμος είναι 39 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Χίος για το Σάμος είναι 3 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σάμος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σάμος σε 2 ώρες 35 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Χίος στις 08:50. Το τελευταίο πλοίο για το Σάμος αναχωρεί από το λιμάνι του Χίος στις 15:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Χίος προς το Σάμος
39 €
Εύρος τιμών των πλοίων Χίος Σάμος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
13 € - 73 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Χίος Σάμος
3 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σάμος
08:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σάμος
15:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σάμος
11:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σάμος
18:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Χίος προς το Σάμος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Χίος προς το Σάμος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σάμος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Χίος προς το Σάμος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Χίος Σάμος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σάμος. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Hellenic Seaways.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Χίος στο Σάμος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Σάμος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Χίος στο Σάμος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Χίος Σάμος με τη Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Χίος και Σάμος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Χίος και Σάμος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Χίος Σάμος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Χίος-Σάμος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Χίος και Σάμος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σάμος από το Χίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 40 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Χίος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σάμος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Χίος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σάμος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Χίος:

Chios
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σάμος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Σάμος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Samos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Χίος για το Σάμος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 101 km μεταξύ Χίος και Σάμος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Χίος και Σάμος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Χίος και Σάμος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Χίος και Σάμος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Χίος Σάμος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Χίος και Σάμος, θα διανύσετε 101 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Χίος προς το Σάμος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 13 € για τη χαμηλότερη, έως 73 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 39 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Χίος στις 08:50 με προορισμό το Σάμος.

Το τελευταίο πλοίο για Σάμος αναχωρεί από το Χίος συνήθως στις 15:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Χίος στο Σάμος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Χίος στο Σάμος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Χίος έως την αποβίβαση στο Σάμος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Χίος και το Σάμος.

Αναχώρηση από το Χίος με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Χίος Σάμος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Χίος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Χίος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Χίος - Σάμος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Χίος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σάμος / Από τον τερματικό σταθμό του Χίος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Χίος προς το Σάμος

Στα πλοία της Hellenic Seaways, υπάρχει κάτι για όλους. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Σάμος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σάμος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σάμος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σάμος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Χίος στο Σάμος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σάμος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σάμος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σάμος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Σάμος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης