Χίος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μυτιλήνη με πλοίο
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Χίος στο Μυτιλήνη (Λέσβος) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Χίος για Μυτιλήνη (Λέσβος)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Χίος για το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Χίος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Χίος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Χίος Μυτιλήνη (Λέσβος) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Χίος προς Μυτιλήνη (Λέσβος), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Χίος προς Μυτιλήνη (Λέσβος)

Λιμάνι αναχώρησης
Χίος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Λιμάνι άφιξης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
90 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Χίος Μυτιλήνη (Λέσβος): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Χίος για Μυτιλήνη (Λέσβος), θα βρείτε εισιτήρια από 19 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 69 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Χίος προς Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι 40 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Χίος για το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι 2 ώρες 46 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες για να φτάσουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος) σε 2 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Χίος στις 01:50. Το τελευταίο πλοίο για το Μυτιλήνη (Λέσβος) αναχωρεί από το λιμάνι του Χίος στις 22:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Χίος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος)
40 €
Εύρος τιμών των πλοίων Χίος Μυτιλήνη (Λέσβος) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
19 € - 69 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Χίος Μυτιλήνη (Λέσβος)
2 ώρες 46 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
01:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
22:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
01:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
20:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Χίος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Χίος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μυτιλήνη (Λέσβος). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Χίος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Χίος με ένα πλοίο της Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 90 km μέχρι το Μυτιλήνη (Λέσβος) με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Μυτιλήνη (Λέσβος) τόσο γρήγορα!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Χίος Μυτιλήνη (Λέσβος), είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Hellenic Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Μυτιλήνη (Λέσβος) ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Χίος Μυτιλήνη (Λέσβος) με τη Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Χίος και Μυτιλήνη (Λέσβος);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Χίος και Μυτιλήνη (Λέσβος) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Χίος Μυτιλήνη (Λέσβος)
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Χίος-Μυτιλήνη (Λέσβος) και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Χίος και Μυτιλήνη (Λέσβος). Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μυτιλήνη (Λέσβος) από το Χίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 20 λεπτά
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Χίος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μυτιλήνη (Λέσβος);

Λιμάνι αναχώρησης στο Χίος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Μυτιλήνη (Λέσβος) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Χίος:

Chios
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mytilene
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Χίος για το Μυτιλήνη (Λέσβος), θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 90 km μεταξύ Χίος και Μυτιλήνη (Λέσβος).

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Χίος και Μυτιλήνη (Λέσβος)) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Χίος και Μυτιλήνη (Λέσβος).

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Χίος και Μυτιλήνη (Λέσβος): Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Χίος Μυτιλήνη (Λέσβος), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Χίος και Μυτιλήνη (Λέσβος), θα διανύσετε 90 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Χίος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 19 € για τη χαμηλότερη, έως 69 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 40 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Χίος στις 01:50 με προορισμό το Μυτιλήνη (Λέσβος).

Το τελευταίο πλοίο για Μυτιλήνη (Λέσβος) αναχωρεί από το Χίος συνήθως στις 22:45.

Πώς είναι η διαδρομή από το Χίος στο Μυτιλήνη (Λέσβος);

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Χίος στο Μυτιλήνη (Λέσβος). Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Χίος έως την αποβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος), προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Χίος και το Μυτιλήνη (Λέσβος).

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Χίος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Χίος Μυτιλήνη (Λέσβος), εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Χίος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Χίος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Χίος - Μυτιλήνη (Λέσβος) / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Χίος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μυτιλήνη (Λέσβος) / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Χίος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Χίος και Μυτιλήνη (Λέσβος)

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος):

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Μυτιλήνη (Λέσβος) αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης