Προτεινόμενη διαδρομή
Χίος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Χίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Χίος στο Κέρκυρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Χίος από το Κέρκυρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Χίος στο Κέρκυρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Χίος και Κέρκυρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Volotea, Olympic Air, Ventouris Ferries ή Superfast Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Χίος και Κέρκυρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Χίος - Κέρκυρα.

Για το ταξίδι σας από το Χίος στο Κέρκυρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Χίος Κέρκυρα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Χίος και Κέρκυρα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Χίος Κέρκυρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Χίος με το Κέρκυρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κέρκυρα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Χίος στο Κέρκυρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Χίος Κέρκυρα

Πόλη αναχώρησης
Χίος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Πόλη προορισμού
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
555 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Χίος Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χίος στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χίος στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Χίος και Κέρκυρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Volotea, Olympic Air, Ventouris Ferries ή Superfast Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Χίος και Κέρκυρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Χίος και Κέρκυρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Χίος στο Κέρκυρα;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Χίος και Κέρκυρα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Χίος και Κέρκυρα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Χίος προς το Κέρκυρα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Χίος και Κέρκυρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 555 km μεταξύ Χίος και Κέρκυρα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Χίος Κέρκυρα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Χίος; Πού θα φτάσω στο Κέρκυρα;

Λιμένες αναχώρησης στο Χίος

Chios
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Χίος

Chios
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κέρκυρα

Kerkyra
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Χίος Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα

Πλοία Χίος Κέρκυρα

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Χίος και Κέρκυρα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Χίος προς το Κέρκυρα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Χίος και Κέρκυρα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Χίος και Κέρκυρα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Χίος και Κέρκυρα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κέρκυρα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Χίος Κέρκυρα

Ventouris Ferries
Ventouris Ferries
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χίος Κέρκυρα

Πτήσεις Χίος Κέρκυρα

Αεροπορικές εταιρείες Χίος Κέρκυρα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Volotea
Volotea
Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Χίος Κέρκυρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης