Προτεινόμενη διαδρομή
Χάλκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με πλοίο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Χάλκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Χάλκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σητεία
Σητεία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Χάλκη στο Ηράκλειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Χάλκη για Ηράκλειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Χάλκη για το Ηράκλειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Χάλκη προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Χάλκη προς το Ηράκλειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Χάλκη Ηράκλειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Χάλκη προς Ηράκλειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Χάλκη προς Ηράκλειο

Λιμάνι αναχώρησης
Χάλκη
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
244 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
11 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Χάλκη προς το Ηράκλειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Χάλκη προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ηράκλειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Χάλκη προς το Ηράκλειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Χάλκη Ηράκλειο είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Τα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Ηράκλειο εντελώς χαλαροί.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Χάλκη Ηράκλειο, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηράκλειο. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Blue Star Ferries ή ANEK Lines αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Ηράκλειο.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Χάλκη-Ηράκλειο με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Ηράκλειο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Χάλκη Ηράκλειο
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Χάλκη-Ηράκλειο καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Χάλκη-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
ANEK Lines Χάλκη Ηράκλειο
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Χάλκη-Ηράκλειο και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Χάλκη-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ηράκλειο από το Χάλκη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 11 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
11 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Χάλκη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ηράκλειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Χάλκη

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines αναχωρούν για το Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Χάλκη:

Chalki
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της ANEK Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Heraklion
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Χάλκη για το Ηράκλειο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 11 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 244 km μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο: Blue Star Ferries και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Χάλκη Ηράκλειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο, θα διανύσετε 244 km.

Η εμπειρία σας από το Χάλκη προς το Ηράκλειο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Χάλκη έως την αποβίβαση στο Ηράκλειο. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Χάλκη και το Ηράκλειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Χάλκη

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Χάλκη Ηράκλειο:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Χάλκη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Χάλκη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Χάλκη - Ηράκλειο / Πηγαίνετε στο γκισέ της ANEK Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Χάλκη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ηράκλειο / Από τον τερματικό σταθμό του Χάλκη θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της ANEK Lines ή Blue Star Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Χάλκη και Ηράκλειο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries ή ANEK Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ηράκλειο

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ηράκλειο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ηράκλειο / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Ηράκλειο από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ηράκλειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ηράκλειο / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Ηράκλειο μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ηράκλειο αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης