Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κολωνία με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Κολωνία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη από το Κολωνία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (HKX, ÖBB, Deutsche Bahn, ADAC PostBus ή DeinBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φρανκφούρτη - Κολωνία.

Για το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Φρανκφούρτη προς Κολωνία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φρανκφούρτη Κολωνία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φρανκφούρτη - Κολωνία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Φρανκφούρτη Κολωνία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κολωνία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Φρανκφούρτη είτε στο Κολωνία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φρανκφούρτη Κολωνία

Πόλη αναχώρησης
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Πόλη προορισμού
Κολωνία
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
153 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Κολωνία
Αναζήτηση διαμονής στο Κολωνία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η HKX, ÖBB, Deutsche Bahn, ADAC PostBus ή DeinBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Φρανκφούρτη προς το Κολωνία είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Φρανκφούρτη Κολωνία. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Φρανκφούρτη - Κολωνία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φρανκφούρτη-Κολωνία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Φρανκφούρτη προς το Κολωνία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κολωνία για να καλύψουν την απόσταση των 153 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Φρανκφούρτη-Κολωνία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φρανκφούρτη; Πού θα φτάσω στο Κολωνία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φρανκφούρτη

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κολωνία

Koln
Χάρτης
Köln-Deutz
Χάρτης
Cologne South Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κολωνία

Köln Hbf
Χάρτης
Köln Messe/Deutz
Χάρτης
Köln-Mülheim
Χάρτης
Köln Süd
Χάρτης
Köln West
Χάρτης
Köln/Bonn Flughafen
Χάρτης
Köln-Ehrenfeld
Χάρτης
Köln Hansaring
Χάρτης
Köln Airport-Businesspark
Χάρτης
Köln Steinstr
Χάρτης
Köln Trimbornstr
Χάρτης
Köln-Müngersdorf Technologiepark
Χάρτης
Köln-Weiden West
Χάρτης
None
None
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Κολωνία
Αναζήτηση διαμονής στο Κολωνία

Λεωφορείο Φρανκφούρτη Κολωνία

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Φρανκφούρτη-Κολωνία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Φρανκφούρτη προς Κολωνία στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κολωνία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Φρανκφούρτη από Κολωνία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κολωνία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Φρανκφούρτη-Κολωνία. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Φρανκφούρτη Κολωνία

ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Onebus
Onebus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φρανκφούρτη Κολωνία

Τρένα Φρανκφούρτη Κολωνία

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κολωνία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Φρανκφούρτη προς το Κολωνία μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Φρανκφούρτη στο Κολωνία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία.

Εταιρείες τρένων από Φρανκφούρτη προς Κολωνία

HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Mittelrheinbahn
Mittelrheinbahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φρανκφούρτη Κολωνία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Φρανκφούρτη Κολωνία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Κολωνία, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Φρανκφούρτη προς το Κολωνία εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Φρανκφούρτη Κολωνία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Φρανκφούρτη Κολωνία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης