Προτεινόμενη διαδρομή
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καλαμάτα με αεροπορικά
Καλαμάτα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Καλαμάτα
Καλαμάτα
Δείτε τιμές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Καλαμάτα
Καλαμάτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη από το Καλαμάτα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, ADAC PostBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φρανκφούρτη - Καλαμάτα.

Για το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Φρανκφούρτη προς Καλαμάτα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φρανκφούρτη Καλαμάτα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φρανκφούρτη - Καλαμάτα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φρανκφούρτη Καλαμάτα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φρανκφούρτη με το Καλαμάτα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καλαμάτα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φρανκφούρτη Καλαμάτα

Πόλη αναχώρησης
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Πόλη προορισμού
Καλαμάτα
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
1806 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, ADAC PostBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Φρανκφούρτη προς το Καλαμάτα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Καλαμάτα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Φρανκφούρτη-Καλαμάτα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Φρανκφούρτη προς το Καλαμάτα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Καλαμάτα για να καλύψουν την απόσταση των 1806 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Φρανκφούρτη-Καλαμάτα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Φρανκφούρτη προς το Καλαμάτα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φρανκφούρτη-Καλαμάτα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Φρανκφούρτη - Καλαμάτα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φρανκφούρτη προς το Καλαμάτα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1806 km μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Φρανκφούρτη προς το Καλαμάτα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Φρανκφούρτη προς το Καλαμάτα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Καλαμάτα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Φρανκφούρτη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Φρανκφούρτη Καλαμάτα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φρανκφούρτη; Πού θα φτάσω στο Καλαμάτα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φρανκφούρτη

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης
Frankfurt (Main) Süd
Χάρτης
Frankfurt (Main) West
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Καλαμάτα

Kalamata
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα.

  • 1. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Φρανκφούρτη-Καλαμάτα είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Καλαμάτα σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Φρανκφούρτη-Καλαμάτα είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Καλαμάτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Φρανκφούρτη-Καλαμάτα. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Καλαμάτα.
  • 3. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Καλαμάτα.

Λεωφορείο Φρανκφούρτη Καλαμάτα

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Φρανκφούρτη-Καλαμάτα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Φρανκφούρτη-Καλαμάτα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Φρανκφούρτη προς Καλαμάτα στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Φρανκφούρτη από Καλαμάτα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Καλαμάτα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία Φρανκφούρτη-Καλαμάτα είναι γενικά εξοπλισμένα με κλιματισμό για να διατηρούν τους επιβάτες άνετους, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Τα εισιτήρια λεωφορείου Φρανκφούρτη-Καλαμάτα είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε εκ των προτέρων, ειδικά αν κάνετε κράτηση αρκετές εβδομάδες νωρίτερα. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν επίσης προσφορές της τελευταίας στιγμής για να γεμίσουν τις εναπομείνασες θέσεις.

Εταιρείες λεωφορείων Φρανκφούρτη Καλαμάτα

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φρανκφούρτη Καλαμάτα

Τρένα Φρανκφούρτη Καλαμάτα

Τα τρένα μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Φρανκφούρτη προς το Καλαμάτα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Φρανκφούρτη στο Καλαμάτα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Φρανκφούρτη προς το Καλαμάτα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από το ναύλο και την πολιτική ακύρωσης της σιδηροδρομικής εταιρείας. Εάν το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Φρανκφούρτη προς το Καλαμάτα δεν μπορεί να επιστραφεί, ενδέχεται να υπάρχουν επιλογές για την ανταλλαγή ή την αλλαγή του με επιπλέον χρέωση.

Οι επιλογές τροφοδοσίας εντός των τρένων μεταξύ Φρανκφούρτη και Καλαμάτα, συμπεριλαμβανομένων σνακ, ποτών και ζεστών γευμάτων, είναι διαθέσιμες είτε στα βαγόνια μπαρ είτε μέσω κινητής υπηρεσίας.

Εταιρείες τρένων από Φρανκφούρτη προς Καλαμάτα

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
ÖBB
ÖBB
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φρανκφούρτη Καλαμάτα

Πτήσεις Φρανκφούρτη Καλαμάτα

Αεροπορικές εταιρείες Φρανκφούρτη Καλαμάτα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Φρανκφούρτη Καλαμάτα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης