Φολέγανδρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίφνος με πλοίο
Σίφνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Φολέγανδρος στο Σίφνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Φολέγανδρος για Σίφνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Φολέγανδρος για το Σίφνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Φολέγανδρος προς το Σίφνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Φολέγανδρος προς το Σίφνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Φολέγανδρος Σίφνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Φολέγανδρος προς Σίφνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Φολέγανδρος προς Σίφνος

Λιμάνι αναχώρησης
Φολέγανδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σίφνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
42 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Φολέγανδρος Σίφνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Φολέγανδρος για Σίφνος, θα βρείτε εισιτήρια από 9 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 70 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Φολέγανδρος προς Σίφνος είναι 55 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Φολέγανδρος για το Σίφνος είναι 3 ώρες 3 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες για να φτάσουν στο Σίφνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σίφνος σε 1 ώρες 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Φολέγανδρος στις 10:10. Το τελευταίο πλοίο για το Σίφνος αναχωρεί από το λιμάνι του Φολέγανδρος στις 23:25.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Φολέγανδρος προς το Σίφνος
55 €
Εύρος τιμών των πλοίων Φολέγανδρος Σίφνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
9 € - 70 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Φολέγανδρος Σίφνος
3 ώρες 3 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
10:10
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σίφνος
23:25
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
02:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σίφνος
20:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Σίφνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Σίφνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίφνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Σίφνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Φολέγανδρος Σίφνος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Φολέγανδρος στο Σίφνος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Φολέγανδρος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Aegean Speed Lines Φολέγανδρος Σίφνος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Sea Jets Φολέγανδρος Σίφνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Φολέγανδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες 50 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Φολέγανδρος Σίφνος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Φολέγανδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
1 ώρες 40 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Φολέγανδρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίφνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Φολέγανδρος

Τα πλοία της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries αναχωρούν για το Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Φολέγανδρος:

Folegandros
Χάρτης
Folegandros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίφνος

Τα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines φτάνουν στο Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sifnos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Φολέγανδρος για το Σίφνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 42 km μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Aegean Speed Lines, Sea Jets και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος: Aegean Speed Lines, Sea Jets και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Φολέγανδρος Σίφνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Φολέγανδρος και Σίφνος, θα διανύσετε 42 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Σίφνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 9 € για τη χαμηλότερη, έως 70 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 55 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Φολέγανδρος στις 10:10 με προορισμό το Σίφνος.

Το τελευταίο πλοίο για Σίφνος αναχωρεί από το Φολέγανδρος συνήθως στις 23:25.

Η εμπειρία σας από το Φολέγανδρος προς το Σίφνος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Φολέγανδρος στο Σίφνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Φολέγανδρος έως την αποβίβαση στο Σίφνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Sea Jets και Zante Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Φολέγανδρος και το Σίφνος.

Αναχώρηση από το Φολέγανδρος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Φολέγανδρος Σίφνος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Φολέγανδρος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Φολέγανδρος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Φολέγανδρος - Σίφνος / Στο Φολέγανδρος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines στον τερματικό σταθμό του Φολέγανδρος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίφνος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Φολέγανδρος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Σίφνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Σίφνος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σίφνος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίφνος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σίφνος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Φολέγανδρος στο Σίφνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σίφνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίφνος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σίφνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίφνος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης