Φολέγανδρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μήλος με πλοίο
Μήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Φολέγανδρος στο Μήλος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Φολέγανδρος για Μήλος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Φολέγανδρος για το Μήλος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Φολέγανδρος προς το Μήλος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Φολέγανδρος προς το Μήλος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Φολέγανδρος Μήλος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Φολέγανδρος προς Μήλος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Φολέγανδρος προς Μήλος

Λιμάνι αναχώρησης
Φολέγανδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
46 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Φολέγανδρος Μήλος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Φολέγανδρος για Μήλος, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 280 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Φολέγανδρος προς Μήλος είναι 85 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Φολέγανδρος για το Μήλος είναι 1 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Μήλος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μήλος σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Φολέγανδρος στις 10:10. Το τελευταίο πλοίο για το Μήλος αναχωρεί από το λιμάνι του Φολέγανδρος στις 23:25.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Φολέγανδρος προς το Μήλος
85 €
Εύρος τιμών των πλοίων Φολέγανδρος Μήλος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 280 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Φολέγανδρος Μήλος
1 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μήλος
10:10
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μήλος
23:25
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μήλος
01:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μήλος
22:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Μήλος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Μήλος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μήλος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Μήλος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Φολέγανδρος στο Μήλος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μήλος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Φολέγανδρος-Μήλος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Μήλος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Φολέγανδρος Μήλος είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Μήλος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

LANE Sea Line Φολέγανδρος Μήλος
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line
Zante Ferries Φολέγανδρος Μήλος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Φολέγανδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
2 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Φολέγανδρος Μήλος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Φολέγανδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 40 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Φολέγανδρος Μήλος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Φολέγανδρος-Μήλος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Aegean Speed Lines Φολέγανδρος Μήλος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Sea Jets Φολέγανδρος Μήλος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Φολέγανδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Φολέγανδρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μήλος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Φολέγανδρος

Τα πλοία της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets αναχωρούν για το Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Φολέγανδρος:

Folegandros
Χάρτης
Folegandros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μήλος

Τα πλοία της Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή LANE Sea Line φτάνουν στο Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Φολέγανδρος για το Μήλος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες για να καλύψετε τα 46 km μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος.

Υπάρχουν 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος: LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Φολέγανδρος Μήλος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος, θα διανύσετε 46 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Μήλος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 280 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 85 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Φολέγανδρος στις 10:10 με προορισμό το Μήλος.

Το τελευταίο πλοίο για Μήλος αναχωρεί από το Φολέγανδρος συνήθως στις 23:25.

Πώς είναι η διαδρομή από το Φολέγανδρος στο Μήλος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Φολέγανδρος Μήλος με τα πλοία Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Φολέγανδρος έως την αποβίβαση στο Μήλος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Φολέγανδρος και το Μήλος.

Επιβίβαση στο Φολέγανδρος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Φολέγανδρος Μήλος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Φολέγανδρος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Φολέγανδρος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή LANE Sea Line. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Φολέγανδρος - Μήλος / Στον τερματικό σταθμό του Φολέγανδρος, αναζητήστε τα γκισέ της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μήλος / Στον τερματικό σταθμό του Φολέγανδρος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Φολέγανδρος και Μήλος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μήλος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μήλος:

  • Το λιμάνι του Μήλος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μήλος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μήλος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μήλος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μήλος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μήλος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης