Φολέγανδρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κύθνος με πλοίο
Κύθνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Φολέγανδρος στο Κύθνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Φολέγανδρος για Κύθνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Φολέγανδρος για το Κύθνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Φολέγανδρος προς το Κύθνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Φολέγανδρος προς το Κύθνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Φολέγανδρος Κύθνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Φολέγανδρος προς Κύθνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Φολέγανδρος προς Κύθνος

Λιμάνι αναχώρησης
Φολέγανδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Κύθνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
97 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Κύθνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Κύθνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κύθνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Φολέγανδρος προς το Κύθνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Φολέγανδρος μέχρι την αναχώρησή του από το Κύθνος. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Φολέγανδρος, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Κύθνος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Φολέγανδρος Κύθνος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Φολέγανδρος Κύθνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Κύθνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κύθνος από το Φολέγανδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
7 ώρες 40 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Φολέγανδρος Κύθνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Κύθνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Zante Ferries Φολέγανδρος Κύθνος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φολέγανδρος-Κύθνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κύθνος από το Φολέγανδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
4 ώρες 10 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Φολέγανδρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κύθνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Φολέγανδρος

Τα πλοία της Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries αναχωρούν για το Κύθνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Φολέγανδρος:

Folegandros
Χάρτης
Folegandros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κύθνος

Τα πλοία της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets φτάνουν στο Κύθνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kythnos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Φολέγανδρος για το Κύθνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 97 km μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets, Hellenic Seaways και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος: Sea Jets, Hellenic Seaways και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Φολέγανδρος Κύθνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος, θα διανύσετε 97 km.

Η εμπειρία σας από το Φολέγανδρος προς το Κύθνος

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Φολέγανδρος στο Κύθνος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Φολέγανδρος έως την αποβίβαση στο Κύθνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Sea Jets, Hellenic Seaways και Zante Ferries. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Φολέγανδρος και το Κύθνος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Φολέγανδρος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Φολέγανδρος Κύθνος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Φολέγανδρος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Φολέγανδρος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Φολέγανδρος - Κύθνος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Φολέγανδρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κύθνος / Από τον τερματικό σταθμό του Φολέγανδρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Φολέγανδρος και Κύθνος

Στο πλοίο της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Κύθνος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κύθνος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κύθνος / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Κύθνος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Κύθνος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κύθνος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κύθνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Κύθνος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης