Προτεινόμενη διαδρομή
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέργκαμο με λεωφορείο, Carpooling
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Μπρέσια
Μπρέσια
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φλωρεντία από το Μπέργκαμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenord, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φλωρεντία - Μπέργκαμο.

Για το ταξίδι σας από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Φλωρεντία προς Μπέργκαμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φλωρεντία Μπέργκαμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φλωρεντία - Μπέργκαμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Φλωρεντία Μπέργκαμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέργκαμο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Φλωρεντία είτε στο Μπέργκαμο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φλωρεντία Μπέργκαμο

Πόλη αναχώρησης
Φλωρεντία
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Μπέργκαμο
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
248 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Φλωρεντία Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenord, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Φλωρεντία Μπέργκαμο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Φλωρεντία ή του Μπέργκαμο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Φλωρεντία - Μπέργκαμο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Φλωρεντία προς το Μπέργκαμο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέργκαμο για να καλύψουν την απόσταση των 248 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φλωρεντία; Πού θα φτάσω στο Μπέργκαμο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φλωρεντία

Florence
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φλωρεντία

Firenze Campo di Marte
Χάρτης
Firenze Santa Maria Novella
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέργκαμο

Bergamo Autostazione
Χάρτης
Bergamo (BGY airport)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέργκαμο

Bergamo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φλωρεντία Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο

Λεωφορείο Φλωρεντία Μπέργκαμο

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Φλωρεντία-Μπέργκαμο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέργκαμο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Φλωρεντία-Μπέργκαμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Φλωρεντία προς Μπέργκαμο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Φλωρεντία Μπέργκαμο

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Autostradale
Autostradale
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φλωρεντία Μπέργκαμο

Τρένα Φλωρεντία Μπέργκαμο

Τα τρένα μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπέργκαμο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο.

Εταιρείες τρένων από Φλωρεντία προς Μπέργκαμο

Trenord
Trenord
Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φλωρεντία Μπέργκαμο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Φλωρεντία Μπέργκαμο

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Φλωρεντία στο Μπέργκαμο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Φλωρεντία προς Μπέργκαμο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Φλωρεντία και Μπέργκαμο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Φλωρεντία Μπέργκαμο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Φλωρεντία Μπέργκαμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης