Προτεινόμενη διαδρομή
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Όλμπια με αεροπορικά
Όλμπια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Όλμπια
Όλμπια
Δείτε τιμές
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Piombino
Piombino
Ταξιδέψτε με πλοίο για Όλμπια
Όλμπια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φλωρεντία στο Όλμπια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φλωρεντία από το Όλμπια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φλωρεντία στο Όλμπια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ή Meridiana), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φλωρεντία - Όλμπια.

Για το ταξίδι σας από το Φλωρεντία στο Όλμπια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Φλωρεντία Όλμπια με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Φλωρεντία προς Όλμπια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φλωρεντία στο Όλμπια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φλωρεντία Όλμπια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φλωρεντία - Όλμπια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φλωρεντία Όλμπια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φλωρεντία με το Όλμπια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Όλμπια σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Φλωρεντία Όλμπια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Όλμπια με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Φλωρεντία είτε στο Όλμπια.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φλωρεντία στο Όλμπια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φλωρεντία Όλμπια

Πόλη αναχώρησης
Φλωρεντία
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
348 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Φλωρεντία Όλμπια
Αναζήτηση διαμονής στο Όλμπια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φλωρεντία στο Όλμπια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φλωρεντία στο Όλμπια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ή Meridiana, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φλωρεντία στο Όλμπια;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Φλωρεντία προς το Όλμπια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Όλμπια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Φλωρεντία προς το Όλμπια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Όλμπια για να καλύψουν την απόσταση των 348 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Φλωρεντία-Όλμπια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Φλωρεντία στο Όλμπια;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Όλμπια.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φλωρεντία στο Όλμπια;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Φλωρεντία προς το Όλμπια είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Φλωρεντία - Όλμπια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φλωρεντία-Όλμπια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φλωρεντία προς το Όλμπια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Φλωρεντία προς το Όλμπια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 348 km μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Φλωρεντία προς το Όλμπια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Όλμπια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Φλωρεντία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Φλωρεντία στο Όλμπια;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Φλωρεντία προς το Όλμπια είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Φλωρεντία Όλμπια. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φλωρεντία; Πού θα φτάσω στο Όλμπια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φλωρεντία

Florence
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φλωρεντία

Firenze Rifredi
Χάρτης
Firenze Santa Maria Novella
Χάρτης
Firenze Campo di Marte
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φλωρεντία

Peretola
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Όλμπια

Olbia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Όλμπια

Costa Smeralda
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φλωρεντία Όλμπια
Αναζήτηση διαμονής στο Όλμπια

Πλοία Φλωρεντία Όλμπια

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Φλωρεντία προς το Όλμπια, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Όλμπια με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Φλωρεντία για το Όλμπια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φλωρεντία - Όλμπια στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Φλωρεντία προς το Όλμπια, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Φλωρεντία Όλμπια

Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Moby Lines
Moby Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φλωρεντία Όλμπια

Λεωφορείο Φλωρεντία Όλμπια

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Φλωρεντία-Όλμπια, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Φλωρεντία από Όλμπια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Όλμπια, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Φλωρεντία Όλμπια

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φλωρεντία Όλμπια

Τρένα Φλωρεντία Όλμπια

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Φλωρεντία προς το Όλμπια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Φλωρεντία στο Όλμπια. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Φλωρεντία προς το Όλμπια. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Φλωρεντία προς Όλμπια

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φλωρεντία Όλμπια

Πτήσεις Φλωρεντία Όλμπια

Αεροπορικές εταιρείες Φλωρεντία Όλμπια

Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Φλωρεντία Όλμπια

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Φλωρεντία Όλμπια

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Φλωρεντία στο Όλμπια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Φλωρεντία προς Όλμπια, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Φλωρεντία και Όλμπια εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Φλωρεντία προς το Όλμπια εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Φλωρεντία Όλμπια

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Φλωρεντία Όλμπια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης