Προτεινόμενη διαδρομή
Τύνιδα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γένοβα με αεροπορικά, πλοίο
Γένοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τύνιδα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές
Τύνιδα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τύνιδα στο Γένοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τύνιδα από το Γένοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τύνιδα στο Γένοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Thello, Russian Railways, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τύνιδα - Γένοβα.

Για το ταξίδι σας από το Τύνιδα στο Γένοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Τύνιδα προς Γένοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τύνιδα στο Γένοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Τύνιδα Γένοβα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Τύνιδα - Γένοβα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Τύνιδα Γένοβα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Τύνιδα με το Γένοβα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γένοβα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Τύνιδα Γένοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Γένοβα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Τύνιδα είτε στο Γένοβα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τύνιδα στο Γένοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τύνιδα Γένοβα

Πόλη αναχώρησης
Τύνιδα
Τυνησία
Πόλη προορισμού
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
852 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και πλοίο
Αναζήτηση εισιτηρίων Τύνιδα Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τύνιδα στο Γένοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τύνιδα στο Γένοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Thello, Russian Railways, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Τύνιδα στο Γένοβα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Τύνιδα-Γένοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Τύνιδα στο Γένοβα;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Τύνιδα προς το Γένοβα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Τύνιδα προς το Γένοβα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 852 km μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Τύνιδα προς το Γένοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Τύνιδα στο Γένοβα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Τύνιδα προς το Γένοβα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γένοβα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Τύνιδα-Γένοβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Τύνιδα; Πού θα φτάσω στο Γένοβα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Τύνιδα

Tunis Carthage International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης
Genoa (P. d. Vittoria)
Χάρτης
Genoa Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γένοβα

Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Χάρτης
Genova Brignole
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γένοβα

Cristoforo Colombo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τύνιδα Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα

Λεωφορείο Τύνιδα Γένοβα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Τύνιδα από Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γένοβα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Γένοβα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Τύνιδα-Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Τύνιδα προς Γένοβα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Τύνιδα Γένοβα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Τύνιδα Γένοβα

Τρένα Τύνιδα Γένοβα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Τύνιδα στο Γένοβα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Τύνιδα στο Γένοβα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Γένοβα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Τύνιδα προς το Γένοβα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Τύνιδα προς Γένοβα

Trenitalia
Trenitalia
Thello
Thello
Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Τύνιδα Γένοβα

Πτήσεις Τύνιδα Γένοβα

Αεροπορικές εταιρείες Τύνιδα Γένοβα

Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Tunis Air
Tunis Air
Air One
Air One
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Τύνιδα Γένοβα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Τύνιδα Γένοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Τύνιδα και Γένοβα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Τύνιδα Γένοβα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Τύνιδα Γένοβα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Τύνιδα Γένοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης