Τορίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιβόρνο με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Λιβόρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τορίνο στο Λιβόρνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τορίνο από το Λιβόρνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τορίνο στο Λιβόρνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τορίνο - Λιβόρνο.

Για το ταξίδι σας από το Τορίνο στο Λιβόρνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Τορίνο προς Λιβόρνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τορίνο στο Λιβόρνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Τορίνο Λιβόρνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Τορίνο - Λιβόρνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Τορίνο Λιβόρνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λιβόρνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Τορίνο είτε στο Λιβόρνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τορίνο στο Λιβόρνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τορίνο Λιβόρνο

Πόλη αναχώρησης
Τορίνο
Ιταλία
Πιεμόντε
Πόλη προορισμού
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
268 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Τορίνο Λιβόρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λιβόρνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τορίνο στο Λιβόρνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τορίνο στο Λιβόρνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Τορίνο στο Λιβόρνο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Τορίνο προς το Λιβόρνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λιβόρνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Τορίνο-Λιβόρνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Τορίνο στο Λιβόρνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Τορίνο-Λιβόρνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Τορίνο στο Λιβόρνο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Τορίνο Λιβόρνο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Τορίνο; Πού θα φτάσω στο Λιβόρνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Τορίνο

Torino (Vittorio Emanuele)
Χάρτης
Torino (Lingotto)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Τορίνο

Torino Lingotto
Χάρτης
Torino Porta Nuova
Χάρτης
Torino Porta Susa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λιβόρνο

Livorno Stazione FS
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λιβόρνο

Livorno Centrale
Χάρτης
Quercianella-Sonnino
Χάρτης
Antignano
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τορίνο Λιβόρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λιβόρνο

Λεωφορείο Τορίνο Λιβόρνο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Τορίνο-Λιβόρνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Τορίνο προς Λιβόρνο στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Τορίνο-Λιβόρνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Τορίνο Λιβόρνο

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Τορίνο Λιβόρνο

Τρένα Τορίνο Λιβόρνο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Τορίνο στο Λιβόρνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Τορίνο προς το Λιβόρνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Τορίνο προς Λιβόρνο

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Τορίνο Λιβόρνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Τορίνο Λιβόρνο

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τορίνο και Λιβόρνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Τορίνο στο Λιβόρνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Τορίνο προς Λιβόρνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Τορίνο Λιβόρνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Τορίνο Λιβόρνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης