Προτεινόμενη διαδρομή
Τήνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ραφήνα με πλοίο
Ραφήνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Άνδρος
Άνδρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ραφήνα
Ραφήνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Τήνος στο Ραφήνα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Τήνος για Ραφήνα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Τήνος για το Ραφήνα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Τήνος προς το Ραφήνα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Τήνος προς το Ραφήνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ή ANEK Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Τήνος Ραφήνα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Τήνος προς Ραφήνα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Τήνος προς Ραφήνα

Λιμάνι αναχώρησης
Τήνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ραφήνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
115 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Τήνος Ραφήνα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Τήνος για Ραφήνα, θα βρείτε εισιτήρια από 35 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 185 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Τήνος προς Ραφήνα είναι 86 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Τήνος για το Ραφήνα είναι 3 ώρες 17 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες για να φτάσουν στο Ραφήνα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ραφήνα σε 1 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Τήνος στις 08:25. Το τελευταίο πλοίο για το Ραφήνα αναχωρεί από το λιμάνι του Τήνος στις 20:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Τήνος προς το Ραφήνα
86 €
Εύρος τιμών των πλοίων Τήνος Ραφήνα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
35 € - 185 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Τήνος Ραφήνα
3 ώρες 17 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ραφήνα
08:25
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ραφήνα
20:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ραφήνα
12:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ραφήνα
22:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Τήνος προς το Ραφήνα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Τήνος προς το Ραφήνα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ραφήνα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Τήνος προς το Ραφήνα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Τήνος Ραφήνα είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Ραφήνα χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Τήνος Ραφήνα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Τήνος και Ραφήνα με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Τήνος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Τήνος στο Ραφήνα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τήνος και Ραφήνα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Τήνος και Ραφήνα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Τήνος Ραφήνα
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Τήνος-Ραφήνα καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Τήνος και Ραφήνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Cyclades Fast Ferries Τήνος Ραφήνα
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Τήνος και Ραφήνα. Η Cyclades Fast Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Ραφήνα από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
2 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Agoudimos Lines Τήνος Ραφήνα
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Τήνος και Ραφήνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines
Golden Star Ferries Τήνος Ραφήνα
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Τήνος και Ραφήνα. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Ραφήνα από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
2 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Sea Jets Τήνος Ραφήνα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Τήνος και Ραφήνα. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ραφήνα από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 10 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Τήνος Ραφήνα
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Τήνος και Ραφήνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Τήνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ραφήνα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Τήνος

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Ραφήνα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Τήνος:

Tinos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ραφήνα

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Ραφήνα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Rafina
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Τήνος προς Ραφήνα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Τήνος για το Ραφήνα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες για να καλύψετε τα 115 km μεταξύ Τήνος και Ραφήνα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Τήνος και Ραφήνα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Τήνος και Ραφήνα.

Υπάρχουν 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τήνος και Ραφήνα: Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Τήνος Ραφήνα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Τήνος και Ραφήνα, θα διανύσετε 115 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Τήνος προς το Ραφήνα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 35 € για τη χαμηλότερη, έως 185 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 86 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Τήνος στις 08:25 με προορισμό το Ραφήνα.

Το τελευταίο πλοίο για Ραφήνα αναχωρεί από το Τήνος συνήθως στις 20:30.

Η εμπειρία σας από το Τήνος προς το Ραφήνα

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Τήνος και Ραφήνα. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Τήνος Ραφήνα με τα πλοία Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ή ANEK Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Τήνος έως την αποβίβαση στο Ραφήνα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Τήνος και το Ραφήνα.

Επιβίβαση στο Τήνος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Τήνος Ραφήνα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Τήνος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Τήνος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Τήνος - Ραφήνα / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Τήνος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ραφήνα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Τήνος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Τήνος και Ραφήνα

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Ραφήνα

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ραφήνα:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ραφήνα / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Ραφήνα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Ραφήνα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ραφήνα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ραφήνα είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ραφήνα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ραφήνα αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης