Τήνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάρος με πλοίο
Πάρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Τήνος στο Πάρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Τήνος για Πάρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Τήνος για το Πάρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Τήνος προς το Πάρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Τήνος προς το Πάρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Τήνος Πάρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Τήνος προς Πάρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Τήνος προς Πάρος

Λιμάνι αναχώρησης
Τήνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
50 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Τήνος Πάρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Τήνος για Πάρος, θα βρείτε εισιτήρια από 36 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 146 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Τήνος προς Πάρος είναι 93 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Τήνος για το Πάρος είναι 1 ώρες 48 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 35 λεπτά για να φτάσουν στο Πάρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάρος σε 1 ώρες 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Τήνος στις 09:20. Το τελευταίο πλοίο για το Πάρος αναχωρεί από το λιμάνι του Τήνος στις 16:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Τήνος προς το Πάρος
93 €
Εύρος τιμών των πλοίων Τήνος Πάρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
36 € - 146 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Τήνος Πάρος
1 ώρες 48 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάρος
09:20
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πάρος
16:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάρος
10:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πάρος
18:35

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Τήνος προς το Πάρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Τήνος προς το Πάρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Τήνος προς το Πάρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Τήνος Πάρος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Πάρος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Τήνος-Πάρος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Τήνος έως την αποβίβαση στο Πάρος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Τήνος-Πάρος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Πάρος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τήνος και Πάρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Τήνος και Πάρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Cyclades Fast Ferries Τήνος Πάρος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Τήνος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
Golden Star Ferries Τήνος Πάρος
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Τήνος και Πάρος. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Πάρος από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
1 ώρες 30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Minoan Lines Τήνος Πάρος
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Τήνος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
Hellenic Seaways Τήνος Πάρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Τήνος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Sea Jets Τήνος Πάρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Τήνος και Πάρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάρος από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες 10 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Τήνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Τήνος

Τα πλοία της Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Τήνος:

Tinos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάρος

Τα πλοία της Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Golden Star Ferries ή Cyclades Fast Ferries φτάνουν στο Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Paros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Τήνος για το Πάρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 50 km μεταξύ Τήνος και Πάρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Τήνος και Πάρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Τήνος και Πάρος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τήνος και Πάρος: Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Τήνος Πάρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Τήνος και Πάρος, θα διανύσετε 50 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Τήνος προς το Πάρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 36 € για τη χαμηλότερη, έως 146 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 93 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Τήνος στις 09:20 με προορισμό το Πάρος.

Το τελευταίο πλοίο για Πάρος αναχωρεί από το Τήνος συνήθως στις 16:35.

Η εμπειρία σας από το Τήνος προς το Πάρος

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Τήνος και Πάρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Τήνος έως την αποβίβαση στο Πάρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets και Golden Star Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Τήνος και το Πάρος.

Επιβίβαση στο Τήνος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Τήνος Πάρος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Τήνος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Τήνος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Τήνος - Πάρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Golden Star Ferries ή Cyclades Fast Ferries στον τερματικό σταθμό του Τήνος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάρος / Από τον τερματικό σταθμό του Τήνος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Τήνος και Πάρος

Στο πλοίο της Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Golden Star Ferries ή Cyclades Fast Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Πάρος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πάρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πάρος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Πάρος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πάρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πάρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάρος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Πάρος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Πάρος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης