Τήνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίος με πλοίο
Ίος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Τήνος στο Ίος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Τήνος για Ίος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Τήνος για το Ίος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Τήνος προς το Ίος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Τήνος προς το Ίος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets ή Golden Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Τήνος Ίος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Golden Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Τήνος προς Ίος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Τήνος προς Ίος

Λιμάνι αναχώρησης
Τήνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ίος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
90 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Τήνος Ίος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Τήνος για Ίος, θα βρείτε εισιτήρια από 72 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 188 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Τήνος προς Ίος είναι 130 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Τήνος για το Ίος είναι 2 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Ίος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ίος σε 2 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Τήνος στις 09:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Τήνος προς το Ίος
130 €
Εύρος τιμών των πλοίων Τήνος Ίος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
72 € - 188 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Τήνος Ίος
2 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ίος
09:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ίος
12:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Τήνος προς το Ίος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Τήνος προς το Ίος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ίος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Τήνος προς το Ίος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Sea Jets ή Golden Star Ferries θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Τήνος μέχρι την αναχώρησή του από το Ίος. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Sea Jets ή Golden Star Ferries για τα 90 km μεταξύ Τήνος και Ίος θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Ίος τόσο γρήγορα!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Τήνος στο Ίος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τήνος και Ίος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Τήνος και Ίος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Golden Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Τήνος Ίος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Τήνος και Ίος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίος από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 10 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Golden Star Ferries Τήνος Ίος
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Τήνος και Ίος. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίος από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
3 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Τήνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ίος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Τήνος

Τα πλοία της Sea Jets ή Golden Star Ferries αναχωρούν για το Ίος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Τήνος:

Tinos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ίος

Τα πλοία της Golden Star Ferries ή Sea Jets φτάνουν στο Ίος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ios
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Τήνος για το Ίος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 90 km μεταξύ Τήνος και Ίος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Τήνος και Ίος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets και Golden Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Τήνος και Ίος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τήνος και Ίος: Sea Jets και Golden Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Τήνος Ίος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Τήνος και Ίος, θα διανύσετε 90 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Τήνος προς το Ίος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 72 € για τη χαμηλότερη, έως 188 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 130 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Τήνος στις 09:45 με προορισμό το Ίος.

Ζήστε μια εμπειρία από το Τήνος προς το Ίος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Τήνος στο Ίος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Sea Jets ή Golden Star Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Τήνος έως την αποβίβαση στο Ίος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Τήνος και το Ίος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Τήνος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Τήνος Ίος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Τήνος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Τήνος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Golden Star Ferries ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Τήνος - Ίος / Στο Τήνος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Golden Star Ferries ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Τήνος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ίος / Στον τερματικό σταθμό του Τήνος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Golden Star Ferries ή Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Τήνος και Ίος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Sea Jets ή Golden Star Ferries όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ίος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ίος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ίος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Ίος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ίος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ίος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Ίος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ίος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης