Τήνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άνδρος με πλοίο
Άνδρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Τήνος στο Άνδρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Τήνος για Άνδρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Τήνος για το Άνδρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Τήνος προς το Άνδρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Τήνος προς το Άνδρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Τήνος Άνδρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Τήνος προς Άνδρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Τήνος προς Άνδρος

Λιμάνι αναχώρησης
Τήνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Άνδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
39 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Τήνος Άνδρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Τήνος για Άνδρος, θα βρείτε εισιτήρια από 8 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 94 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Τήνος προς Άνδρος είναι 47 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Τήνος για το Άνδρος είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες για να φτάσουν στο Άνδρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Άνδρος σε 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Τήνος στις 06:05. Το τελευταίο πλοίο για το Άνδρος αναχωρεί από το λιμάνι του Τήνος στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Τήνος προς το Άνδρος
47 €
Εύρος τιμών των πλοίων Τήνος Άνδρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
8 € - 94 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Τήνος Άνδρος
1 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Άνδρος
06:05
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Άνδρος
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Άνδρος
07:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Άνδρος
22:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Τήνος προς το Άνδρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Τήνος προς το Άνδρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Άνδρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Τήνος προς το Άνδρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Τήνος-Άνδρος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Άνδρος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Τήνος στο Άνδρος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Άνδρος.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Τήνος στο Άνδρος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τήνος και Άνδρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Τήνος και Άνδρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Golden Star Ferries Τήνος Άνδρος
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Τήνος και Άνδρος. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Άνδρος από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
1 ώρες
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Τήνος Άνδρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Τήνος και Άνδρος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Άνδρος από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Τήνος Άνδρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Τήνος και Άνδρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Άνδρος από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
55 λεπτά
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Cyclades Fast Ferries Τήνος Άνδρος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Τήνος και Άνδρος. Η Cyclades Fast Ferries πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Άνδρος από το Τήνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
1 ώρες 30 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Τήνος Άνδρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Τήνος-Άνδρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Τήνος και Άνδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
ANEK Lines Τήνος Άνδρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Τήνος-Άνδρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Τήνος και Άνδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Agoudimos Lines Τήνος Άνδρος
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τήνος-Άνδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Τήνος και Άνδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Τήνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Άνδρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Τήνος

Τα πλοία της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines αναχωρούν για το Άνδρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Τήνος:

Tinos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Άνδρος

Τα πλοία της Agoudimos Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Άνδρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Andros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Τήνος για το Άνδρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 55 λεπτά για να καλύψετε τα 39 km μεταξύ Τήνος και Άνδρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Τήνος και Άνδρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Τήνος και Άνδρος.

Υπάρχουν 7 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τήνος και Άνδρος: Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Τήνος Άνδρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Τήνος και Άνδρος, θα διανύσετε 39 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Τήνος προς το Άνδρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 8 € για τη χαμηλότερη, έως 94 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 47 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Τήνος στις 06:05 με προορισμό το Άνδρος.

Το τελευταίο πλοίο για Άνδρος αναχωρεί από το Τήνος συνήθως στις 20:00.

Η εμπειρία σας από το Τήνος προς το Άνδρος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Τήνος στο Άνδρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Τήνος έως την αποβίβαση στο Άνδρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries και Sea Jets. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Τήνος και το Άνδρος.

Αναχώρηση από το Τήνος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Τήνος Άνδρος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Τήνος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Τήνος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Τήνος - Άνδρος / Στο Τήνος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Agoudimos Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Τήνος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Άνδρος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Τήνος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Τήνος προς το Άνδρος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Άνδρος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Άνδρος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Άνδρος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Άνδρος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Τήνος στο Άνδρος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Άνδρος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Άνδρος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Άνδρος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Άνδρος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης