Προτεινόμενη διαδρομή
Σύρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χίος με πλοίο
Χίος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σύρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σύρος στο Χίος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σύρος για Χίος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σύρος για το Χίος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σύρος προς το Χίος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σύρος προς το Χίος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σύρος Χίος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σύρος προς Χίος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σύρος προς Χίος

Λιμάνι αναχώρησης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Χίος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
122 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
8 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σύρος Χίος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σύρος για Χίος, θα βρείτε εισιτήρια από 56 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 214 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σύρος προς Χίος είναι 126 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σύρος για το Χίος είναι 9 ώρες 52 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Χίος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Χίος σε 9 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 18:50. Το τελευταίο πλοίο για το Χίος αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 20:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σύρος προς το Χίος
126 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σύρος Χίος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
56 € - 214 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σύρος Χίος
9 ώρες 52 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Χίος
18:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Χίος
20:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Χίος
04:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Χίος
06:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σύρος προς το Χίος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σύρος προς το Χίος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Χίος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σύρος προς το Χίος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Σύρος-Χίος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Σύρος έως την αποβίβαση στο Χίος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Hellenic Seaways είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Σύρος-Χίος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Χίος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Σύρος Χίος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Χίος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Hellenic Seaways, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Χίος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σύρος και Χίος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Σύρος Χίος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Χίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σύρος και Χίος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Χίος από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
8 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σύρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χίος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σύρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Χίος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σύρος:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χίος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Χίος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Chios
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Σύρος προς Χίος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σύρος για το Χίος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 122 km μεταξύ Σύρος και Χίος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Χίος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σύρος και Χίος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σύρος και Χίος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σύρος Χίος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σύρος και Χίος, θα διανύσετε 122 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σύρος προς το Χίος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 56 € για τη χαμηλότερη, έως 214 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 126 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σύρος στις 18:50 με προορισμό το Χίος.

Το τελευταίο πλοίο για Χίος αναχωρεί από το Σύρος συνήθως στις 20:10.

Ζήστε μια εμπειρία από το Σύρος προς το Χίος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σύρος και Χίος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σύρος έως την αποβίβαση στο Χίος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σύρος και το Χίος.

Επιβίβαση στο Σύρος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σύρος Χίος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σύρος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σύρος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σύρος - Χίος / Στο Σύρος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Σύρος. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Χίος / Από τον τερματικό σταθμό του Σύρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Σύρος προς το Χίος: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Χίος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Χίος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Χίος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Χίος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Χίος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Σύρος στο Χίος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Χίος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Χίος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Χίος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Χίος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης