Σύρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τήνος με πλοίο
Τήνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σύρος στο Τήνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σύρος για Τήνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σύρος για το Τήνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σύρος προς το Τήνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σύρος προς το Τήνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σύρος Τήνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Minoan Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σύρος προς Τήνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σύρος προς Τήνος

Λιμάνι αναχώρησης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Τήνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
4 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σύρος Τήνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σύρος για Τήνος, θα βρείτε εισιτήρια από 12 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 68 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σύρος προς Τήνος είναι 40 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σύρος για το Τήνος είναι 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φτάσουν στο Τήνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Τήνος σε 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 11:30. Το τελευταίο πλοίο για το Τήνος αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 13:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σύρος προς το Τήνος
40 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σύρος Τήνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
12 € - 68 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σύρος Τήνος
30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Τήνος
11:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Τήνος
13:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Τήνος
12:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Τήνος
13:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σύρος προς το Τήνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σύρος προς το Τήνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Τήνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σύρος προς το Τήνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Minoan Lines για τα 4 km μεταξύ Σύρος και Τήνος θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Σύρος-Τήνος λίγο πιο σύντομη!
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σύρος στο Τήνος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Σύρος Τήνος είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Minoan Lines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Τήνος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Τήνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σύρος και Τήνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Minoan Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Σύρος Τήνος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Σύρος-Τήνος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Σύρος και Τήνος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήνος από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Σύρος Τήνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σύρος και Τήνος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήνος από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
40 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Σύρος Τήνος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σύρος-Τήνος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σύρος και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Aegean Speed Lines Σύρος Τήνος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Σύρος και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Minoan Lines Σύρος Τήνος
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Σύρος και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σύρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τήνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σύρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Minoan Lines αναχωρούν για το Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σύρος:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τήνος

Τα πλοία της Minoan Lines, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σύρος για το Τήνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 4 km μεταξύ Σύρος και Τήνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Τήνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines και Minoan Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σύρος και Τήνος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σύρος και Τήνος: Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines και Minoan Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σύρος Τήνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σύρος και Τήνος, θα διανύσετε 4 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σύρος προς το Τήνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 12 € για τη χαμηλότερη, έως 68 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 40 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σύρος στις 11:30 με προορισμό το Τήνος.

Το τελευταίο πλοίο για Τήνος αναχωρεί από το Σύρος συνήθως στις 13:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σύρος στο Τήνος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σύρος στο Τήνος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σύρος έως την αποβίβαση στο Τήνος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σύρος και το Τήνος.

Επιβίβαση στο Σύρος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σύρος Τήνος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σύρος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Minoan Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σύρος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σύρος - Τήνος / Στον τερματικό σταθμό του Σύρος, αναζητήστε τα γκισέ της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Minoan Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Τήνος / Στον τερματικό σταθμό του Σύρος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Minoan Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Σύρος προς το Τήνος: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Minoan Lines όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Τήνος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Τήνος:

  • Το λιμάνι του Τήνος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Τήνος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Σύρος στο Τήνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Τήνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Τήνος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Τήνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Τήνος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης