Σύρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάρος με πλοίο
Πάρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σύρος στο Πάρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σύρος για Πάρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σύρος για το Πάρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σύρος προς το Πάρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σύρος προς το Πάρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σύρος Πάρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σύρος προς Πάρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σύρος προς Πάρος

Λιμάνι αναχώρησης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
55 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σύρος Πάρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σύρος για Πάρος, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 115 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σύρος προς Πάρος είναι 52 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σύρος για το Πάρος είναι 1 ώρες 12 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Πάρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάρος σε 1 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Πάρος αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 21:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σύρος προς το Πάρος
52 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σύρος Πάρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 115 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σύρος Πάρος
1 ώρες 12 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάρος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πάρος
21:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάρος
08:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πάρος
22:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σύρος προς το Πάρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σύρος προς το Πάρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σύρος προς το Πάρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Στο πλοίο Σύρος Πάρος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Πάρος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Σύρος στο Πάρος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Πάρος.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Σύρος-Πάρος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Σύρος έως την αποβίβαση στο Πάρος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Πάρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σύρος και Πάρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Σύρος Πάρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σύρος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Sea Jets Σύρος Πάρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σύρος και Πάρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάρος από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Σύρος Πάρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Σύρος-Πάρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Σύρος και Πάρος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάρος από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
1 ώρες 10 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Σύρος Πάρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σύρος-Πάρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σύρος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Minoan Lines Σύρος Πάρος
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Σύρος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σύρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σύρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines αναχωρούν για το Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σύρος:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάρος

Τα πλοία της Minoan Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Paros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σύρος για το Πάρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 55 km μεταξύ Σύρος και Πάρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Πάρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, ANEK Lines και Minoan Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Σύρος και Πάρος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σύρος και Πάρος: Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, ANEK Lines και Minoan Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σύρος Πάρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σύρος και Πάρος, θα διανύσετε 55 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σύρος προς το Πάρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 115 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 52 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σύρος στις 07:00 με προορισμό το Πάρος.

Το τελευταίο πλοίο για Πάρος αναχωρεί από το Σύρος συνήθως στις 21:35.

Η εμπειρία σας από το Σύρος προς το Πάρος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σύρος στο Πάρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σύρος έως την αποβίβαση στο Πάρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σύρος και το Πάρος.

Επιβίβαση στο Σύρος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σύρος Πάρος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Σύρος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σύρος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σύρος - Πάρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Minoan Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Σύρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάρος / Από τον τερματικό σταθμό του Σύρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σύρος προς το Πάρος

Στο πλοίο της Minoan Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Πάρος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πάρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πάρος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πάρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Σύρος στο Πάρος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πάρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάρος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάρος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Πάρος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης