Σύρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μύκονος με πλοίο
Μύκονος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σύρος στο Μύκονος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σύρος για Μύκονος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σύρος για το Μύκονος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σύρος προς το Μύκονος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σύρος προς το Μύκονος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σύρος Μύκονος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σύρος προς Μύκονος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σύρος προς Μύκονος

Λιμάνι αναχώρησης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
20 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σύρος Μύκονος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σύρος για Μύκονος, θα βρείτε εισιτήρια από 17 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 116 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σύρος προς Μύκονος είναι 53 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σύρος για το Μύκονος είναι 51 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Μύκονος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μύκονος σε 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 09:10. Το τελευταίο πλοίο για το Μύκονος αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 20:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σύρος προς το Μύκονος
53 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σύρος Μύκονος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
17 € - 116 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σύρος Μύκονος
51 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
09:10
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
20:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
09:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
21:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σύρος προς το Μύκονος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σύρος προς το Μύκονος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μύκονος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σύρος προς το Μύκονος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σύρος στο Μύκονος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Μύκονος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Σύρος Μύκονος με τη Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Minoan Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σύρος στο Μύκονος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Μύκονος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σύρος και Μύκονος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Σύρος Μύκονος
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Σύρος και Μύκονος. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
Sea Jets Σύρος Μύκονος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σύρος και Μύκονος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μύκονος από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Σύρος Μύκονος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Σύρος-Μύκονος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Σύρος και Μύκονος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μύκονος από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
50 λεπτά
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Speed Lines Σύρος Μύκονος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Σύρος και Μύκονος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Cyclades Fast Ferries Σύρος Μύκονος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Σύρος και Μύκονος. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σύρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μύκονος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σύρος

Τα πλοία της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries αναχωρούν για το Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σύρος:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μύκονος

Τα πλοία της Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Minoan Lines φτάνουν στο Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mykonos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σύρος για το Μύκονος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 20 km μεταξύ Σύρος και Μύκονος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Μύκονος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines και Cyclades Fast Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Σύρος και Μύκονος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σύρος και Μύκονος: Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines και Cyclades Fast Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σύρος Μύκονος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σύρος και Μύκονος, θα διανύσετε 20 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σύρος προς το Μύκονος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 17 € για τη χαμηλότερη, έως 116 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 53 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σύρος στις 09:10 με προορισμό το Μύκονος.

Το τελευταίο πλοίο για Μύκονος αναχωρεί από το Σύρος συνήθως στις 20:10.

Ζήστε μια εμπειρία από το Σύρος προς το Μύκονος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σύρος στο Μύκονος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σύρος έως την αποβίβαση στο Μύκονος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σύρος και το Μύκονος.

Αναχώρηση από το Σύρος με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σύρος Μύκονος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σύρος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σύρος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σύρος - Μύκονος / Στον τερματικό σταθμό του Σύρος, αναζητήστε τα γκισέ της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μύκονος / Από τον τερματικό σταθμό του Σύρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σύρος προς το Μύκονος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Μύκονος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μύκονος:

  • Το λιμάνι του Μύκονος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Μύκονος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Σύρος στο Μύκονος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μύκονος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μύκονος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μύκονος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μύκονος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης