Προτεινόμενη διαδρομή
Σύρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μήλος με πλοίο
Μήλος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σύρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές
Σύρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κίμωλος
Κίμωλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σύρος στο Μήλος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σύρος για Μήλος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σύρος για το Μήλος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σύρος προς το Μήλος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σύρος προς το Μήλος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή Blue Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σύρος Μήλος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σύρος προς Μήλος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σύρος προς Μήλος

Λιμάνι αναχώρησης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
113 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σύρος Μήλος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σύρος για Μήλος, θα βρείτε εισιτήρια από 13 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 69 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σύρος προς Μήλος είναι 32 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σύρος για το Μήλος είναι 5 ώρες 42 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 10 λεπτά για να φτάσουν στο Μήλος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μήλος σε 3 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 07:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σύρος προς το Μήλος
32 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σύρος Μήλος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
13 € - 69 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σύρος Μήλος
5 ώρες 42 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μήλος
07:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μήλος
10:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μήλος
14:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σύρος προς το Μήλος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σύρος προς το Μήλος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μήλος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σύρος προς το Μήλος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Σύρος-Μήλος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μήλος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Με το πλοίο της Hellenic Seaways ή ANEK Lines θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Σύρος και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Μήλος. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Σύρος-Μήλος λίγο πιο σύντομη!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σύρος στο Μήλος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Μήλος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σύρος και Μήλος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Σύρος Μήλος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σύρος και Μήλος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
5 ώρες 50 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Σύρος Μήλος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σύρος-Μήλος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σύρος και Μήλος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σύρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μήλος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σύρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή ANEK Lines αναχωρούν για το Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σύρος:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μήλος

Τα πλοία της ANEK Lines ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σύρος για το Μήλος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 113 km μεταξύ Σύρος και Μήλος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Μήλος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σύρος και Μήλος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σύρος και Μήλος: Hellenic Seaways και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σύρος Μήλος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σύρος και Μήλος, θα διανύσετε 113 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σύρος προς το Μήλος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 13 € για τη χαμηλότερη, έως 69 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 32 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σύρος στις 07:00 με προορισμό το Μήλος.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σύρος στο Μήλος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σύρος στο Μήλος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σύρος Μήλος με τα πλοία Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Zante Ferries ή Blue Star Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σύρος έως την αποβίβαση στο Μήλος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σύρος και το Μήλος.

Επιβίβαση στο Σύρος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σύρος Μήλος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σύρος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σύρος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας ANEK Lines ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σύρος - Μήλος / Στον τερματικό σταθμό του Σύρος, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways ή ANEK Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μήλος / Στον τερματικό σταθμό του Σύρος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways ή ANEK Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Σύρος και Μήλος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways ή ANEK Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μήλος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μήλος:

  • Το λιμάνι του Μήλος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μήλος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μήλος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μήλος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μήλος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μήλος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης