Προτεινόμενη διαδρομή
Σύρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λαύριο με πλοίο
Λαύριο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σύρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέα
Κέα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λαύριο
Λαύριο
Δείτε τιμές
Σύρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λαύριο
Λαύριο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σύρος στο Λαύριο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σύρος για Λαύριο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σύρος για το Λαύριο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σύρος προς το Λαύριο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σύρος προς το Λαύριο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries ή Aegean Speed Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σύρος Λαύριο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σύρος προς Λαύριο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σύρος προς Λαύριο

Λιμάνι αναχώρησης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Λαύριο
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
99 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σύρος Λαύριο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σύρος για Λαύριο, θα βρείτε εισιτήρια από 18 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 98 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σύρος προς Λαύριο είναι 45 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σύρος για το Λαύριο είναι 4 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Λαύριο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Λαύριο σε 3 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Λαύριο αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 10:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σύρος προς το Λαύριο
45 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σύρος Λαύριο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
18 € - 98 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σύρος Λαύριο
4 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Λαύριο
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Λαύριο
10:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Λαύριο
11:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Λαύριο
15:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σύρος προς το Λαύριο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σύρος προς το Λαύριο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λαύριο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σύρος προς το Λαύριο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Σύρος Λαύριο είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Τα πλοία της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Λαύριο χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Σύρος έως το Λαύριο, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Σύρος-Λαύριο, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Σύρος έως την αποβίβαση στο Λαύριο, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Λαύριο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σύρος και Λαύριο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Σύρος Λαύριο
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Λαύριο και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σύρος και Λαύριο. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λαύριο από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
5 ώρες 10 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Σύρος Λαύριο
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σύρος-Λαύριο και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Λαύριο και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σύρος και Λαύριο. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Sea Jets Σύρος Λαύριο
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Λαύριο και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σύρος και Λαύριο. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σύρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λαύριο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σύρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets αναχωρούν για το Λαύριο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σύρος:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λαύριο

Τα πλοία της Sea Jets, ANEK Lines ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Λαύριο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Lavrio
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σύρος για το Λαύριο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 99 km μεταξύ Σύρος και Λαύριο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Λαύριο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, ANEK Lines και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σύρος και Λαύριο.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σύρος και Λαύριο: Hellenic Seaways, ANEK Lines και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σύρος Λαύριο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σύρος και Λαύριο, θα διανύσετε 99 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σύρος προς το Λαύριο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 18 € για τη χαμηλότερη, έως 98 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 45 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σύρος στις 07:00 με προορισμό το Λαύριο.

Το τελευταίο πλοίο για Λαύριο αναχωρεί από το Σύρος συνήθως στις 10:15.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σύρος στο Λαύριο;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σύρος και Λαύριο. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries ή Aegean Speed Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σύρος έως την αποβίβαση στο Λαύριο. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σύρος και το Λαύριο.

Επιβίβαση στο Σύρος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σύρος Λαύριο, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Σύρος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σύρος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σύρος - Λαύριο / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets, ANEK Lines ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Σύρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λαύριο / Στον τερματικό σταθμό του Σύρος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σύρος προς το Λαύριο

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Λαύριο, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Λαύριο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Λαύριο / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Λαύριο από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Σύρος στο Λαύριο με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Λαύριο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Λαύριο / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Λαύριο μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Λαύριο αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης