Σύρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέα με πλοίο
Κέα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σύρος στο Κέα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σύρος για Κέα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σύρος για το Κέα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σύρος προς το Κέα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σύρος προς το Κέα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σύρος Κέα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σύρος προς Κέα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σύρος προς Κέα

Λιμάνι αναχώρησης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Κέα
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
73 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σύρος Κέα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σύρος για Κέα, θα βρείτε εισιτήρια από 10 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 60 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σύρος προς Κέα είναι 27 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σύρος για το Κέα είναι 3 ώρες 38 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες για να φτάσουν στο Κέα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Κέα σε 2 ώρες 35 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Κέα αναχωρεί από το λιμάνι του Σύρος στις 10:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σύρος προς το Κέα
27 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σύρος Κέα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
10 € - 60 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σύρος Κέα
3 ώρες 38 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Κέα
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Κέα
10:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Κέα
10:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Κέα
14:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σύρος προς το Κέα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σύρος προς το Κέα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κέα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σύρος προς το Κέα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σύρος στο Κέα, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Σύρος στο Κέα είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Σύρος Κέα είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Κέα ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Κέα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σύρος και Κέα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Σύρος Κέα
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Κέα και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σύρος και Κέα. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κέα από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
3 ώρες 55 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Σύρος Κέα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύρος-Κέα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σύρος και Κέα. Η Sea Jets πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κέα από το Σύρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
3 ώρες 40 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σύρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κέα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σύρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Κέα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σύρος:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κέα

Τα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Κέα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kea Korissia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σύρος για το Κέα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 73 km μεταξύ Σύρος και Κέα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σύρος και Κέα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σύρος και Κέα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σύρος και Κέα: Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σύρος Κέα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σύρος και Κέα, θα διανύσετε 73 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σύρος προς το Κέα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 10 € για τη χαμηλότερη, έως 60 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 27 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σύρος στις 07:00 με προορισμό το Κέα.

Το τελευταίο πλοίο για Κέα αναχωρεί από το Σύρος συνήθως στις 10:15.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σύρος στο Κέα;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σύρος και Κέα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σύρος έως την αποβίβαση στο Κέα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σύρος και το Κέα.

Αναχώρηση από το Σύρος με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σύρος Κέα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σύρος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σύρος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σύρος - Κέα / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Σύρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κέα / Από τον τερματικό σταθμό του Σύρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways ή Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σύρος προς το Κέα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Κέα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κέα:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κέα / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Κέα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Σύρος στο Κέα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κέα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Κέα / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Κέα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Κέα αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης