Σκόπελος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με πλοίο
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σκόπελος στο Σκιάθος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σκόπελος για Σκιάθος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σκόπελος για το Σκιάθος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σκόπελος προς το Σκιάθος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σκόπελος προς το Σκιάθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σκόπελος Σκιάθος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets ή Magic Sea Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σκόπελος προς Σκιάθος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σκόπελος προς Σκιάθος

Λιμάνι αναχώρησης
Σκόπελος
Ελλάδα
Σποράδες
Λιμάνι άφιξης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
21 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σκόπελος Σκιάθος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σκόπελος για Σκιάθος, θα βρείτε εισιτήρια από 11 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 60 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σκόπελος προς Σκιάθος είναι 34 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σκόπελος για το Σκιάθος είναι 1 ώρες 3 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 35 λεπτά για να φτάσουν στο Σκιάθος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σκιάθος σε 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σκόπελος στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σκιάθος αναχωρεί από το λιμάνι του Σκόπελος στις 17:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σκόπελος προς το Σκιάθος
34 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σκόπελος Σκιάθος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
11 € - 60 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σκόπελος Σκιάθος
1 ώρες 3 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σκιάθος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σκιάθος
17:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σκιάθος
07:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σκιάθος
18:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σκόπελος προς το Σκιάθος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σκόπελος προς το Σκιάθος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκιάθος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σκόπελος προς το Σκιάθος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Σκόπελος-Σκιάθος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σκιάθος.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Σκόπελος στο Σκιάθος από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Σκόπελος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Σκιάθος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Σκόπελος στο Σκιάθος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Σκόπελος Σκιάθος με τη Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets ή Magic Sea Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Aegean Flying Dolphins Σκόπελος Σκιάθος
Aegean Flying Dolphins
Η Aegean Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σκόπελος και του Σκιάθος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Flying Dolphins μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Flying Dolphins
Hellenic Seaways Σκόπελος Σκιάθος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σκιάθος από το Σκόπελος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
30 λεπτά
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Anes Ferries Σκόπελος Σκιάθος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σκιάθος από το Σκόπελος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
5 ώρες 20 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Σκόπελος Σκιάθος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Magic Sea Ferries Σκόπελος Σκιάθος
Magic Sea Ferries
Η Magic Sea Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σκόπελος και του Σκιάθος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Magic Sea Ferries μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Magic Sea Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σκόπελος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκιάθος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σκόπελος

Τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets ή Magic Sea Ferries αναχωρούν για το Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σκόπελος:

Skopelos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκιάθος

Τα πλοία της Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins φτάνουν στο Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skiathos
Χάρτης
Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σκόπελος για το Σκιάθος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 21 km μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets και Magic Sea Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος: Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets και Magic Sea Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σκόπελος Σκιάθος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος, θα διανύσετε 21 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σκόπελος προς το Σκιάθος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 11 € για τη χαμηλότερη, έως 60 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 34 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σκόπελος στις 07:00 με προορισμό το Σκιάθος.

Το τελευταίο πλοίο για Σκιάθος αναχωρεί από το Σκόπελος συνήθως στις 17:35.

Ζήστε μια εμπειρία από το Σκόπελος προς το Σκιάθος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σκόπελος έως την αποβίβαση στο Σκιάθος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σκόπελος και το Σκιάθος.

Επιβίβαση στο Σκόπελος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σκόπελος Σκιάθος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Σκόπελος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σκόπελος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σκόπελος - Σκιάθος / Στον τερματικό σταθμό του Σκόπελος, αναζητήστε τα γκισέ της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets ή Magic Sea Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκιάθος / Στον τερματικό σταθμό του Σκόπελος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets ή Magic Sea Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Σκόπελος και Σκιάθος

Στο πλοίο της Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Σκιάθος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σκιάθος:

  • Το λιμάνι του Σκιάθος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σκιάθος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σκιάθος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκιάθος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σκιάθος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σκιάθος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης