Σκόπελος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αλόννησος με πλοίο
Αλόννησος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σκόπελος στο Αλόννησος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σκόπελος για Αλόννησος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σκόπελος για το Αλόννησος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σκόπελος προς το Αλόννησος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σκόπελος προς το Αλόννησος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins ή Magic Sea Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σκόπελος Αλόννησος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σκόπελος προς Αλόννησος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σκόπελος προς Αλόννησος

Λιμάνι αναχώρησης
Σκόπελος
Ελλάδα
Σποράδες
Λιμάνι άφιξης
Αλόννησος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
23 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σκόπελος Αλόννησος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σκόπελος για Αλόννησος, θα βρείτε εισιτήρια από 8 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 46 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σκόπελος προς Αλόννησος είναι 20 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σκόπελος για το Αλόννησος είναι 26 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φτάσουν στο Αλόννησος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Αλόννησος σε 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σκόπελος στις 11:00. Το τελευταίο πλοίο για το Αλόννησος αναχωρεί από το λιμάνι του Σκόπελος στις 21:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σκόπελος προς το Αλόννησος
20 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σκόπελος Αλόννησος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
8 € - 46 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σκόπελος Αλόννησος
26 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Αλόννησος
11:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Αλόννησος
21:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Αλόννησος
11:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Αλόννησος
21:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σκόπελος προς το Αλόννησος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σκόπελος προς το Αλόννησος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αλόννησος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σκόπελος προς το Αλόννησος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins στο Σκόπελος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Αλόννησος. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Αλόννησος.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Σκόπελος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Σκόπελος Αλόννησος είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Αλόννησος ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Anes Ferries Σκόπελος Αλόννησος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Αλόννησος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αλόννησος από το Σκόπελος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Magic Sea Ferries Σκόπελος Αλόννησος
Magic Sea Ferries
Η Magic Sea Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σκόπελος και του Αλόννησος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Αλόννησος και να κλείσετε το εισιτήριο της Magic Sea Ferries μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος. Περισσότερες πληροφορίες για την Magic Sea Ferries
Sea Jets Σκόπελος Αλόννησος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Αλόννησος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Hellenic Seaways Σκόπελος Αλόννησος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Αλόννησος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αλόννησος από το Σκόπελος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Flying Dolphins Σκόπελος Αλόννησος
Aegean Flying Dolphins
Η Aegean Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σκόπελος και του Αλόννησος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Αλόννησος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Flying Dolphins μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Flying Dolphins

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σκόπελος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αλόννησος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σκόπελος

Τα πλοία της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins αναχωρούν για το Αλόννησος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σκόπελος:

Skopelos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αλόννησος

Τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries φτάνουν στο Αλόννησος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Alonissos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σκόπελος για το Αλόννησος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 λεπτά για να καλύψετε τα 23 km μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways και Aegean Flying Dolphins). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος: Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways και Aegean Flying Dolphins.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σκόπελος Αλόννησος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος, θα διανύσετε 23 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σκόπελος προς το Αλόννησος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 8 € για τη χαμηλότερη, έως 46 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 20 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σκόπελος στις 11:00 με προορισμό το Αλόννησος.

Το τελευταίο πλοίο για Αλόννησος αναχωρεί από το Σκόπελος συνήθως στις 21:10.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σκόπελος στο Αλόννησος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σκόπελος Αλόννησος με τα πλοία Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins ή Magic Sea Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σκόπελος έως την αποβίβαση στο Αλόννησος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σκόπελος και το Αλόννησος.

Αναχώρηση από το Σκόπελος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σκόπελος Αλόννησος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σκόπελος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σκόπελος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Σκόπελος - Αλόννησος / Στον τερματικό σταθμό του Σκόπελος, αναζητήστε τα γκισέ της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Αλόννησος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σκόπελος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Σκόπελος και Αλόννησος

Στο πλοίο της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Αλόννησος, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Αλόννησος:

  • Το λιμάνι του Αλόννησος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Αλόννησος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Αλόννησος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Αλόννησος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Αλόννησος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Αλόννησος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης