Προτεινόμενη διαδρομή
Σκιάθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πίζα με αεροπορικά
Πίζα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σκιάθος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Πίζα
Πίζα
Δείτε τιμές
Σκιάθος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Πίζα
Πίζα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σκιάθος στο Πίζα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σκιάθος από το Πίζα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σκιάθος στο Πίζα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Πίζα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Meridiana, Volotea ή Blu-express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Πίζα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σκιάθος - Πίζα.

Για το ταξίδι σας από το Σκιάθος στο Πίζα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σκιάθος προς Πίζα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σκιάθος στο Πίζα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σκιάθος Πίζα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σκιάθος - Πίζα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σκιάθος Πίζα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σκιάθος με το Πίζα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πίζα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σκιάθος στο Πίζα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σκιάθος Πίζα

Πόλη αναχώρησης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Πόλη προορισμού
Πίζα
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
1201 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σκιάθος Πίζα
Αναζήτηση διαμονής στο Πίζα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σκιάθος στο Πίζα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σκιάθος στο Πίζα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σκιάθος και Πίζα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Meridiana, Volotea ή Blu-express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σκιάθος και Πίζα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σκιάθος και Πίζα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σκιάθος προς το Πίζα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σκιάθος και Πίζα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1201 km μεταξύ Σκιάθος και Πίζα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σκιάθος προς το Πίζα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Σκιάθος Πίζα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σκιάθος προς το Πίζα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σκιάθος στο Πίζα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σκιάθος και Πίζα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σκιάθος προς το Πίζα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πίζα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Σκιάθος-Πίζα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σκιάθος προς το Πίζα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πίζα για να καλύψουν την απόσταση των 1201 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σκιάθος στο Πίζα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σκιάθος ή του Πίζα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Σκιάθος και Πίζα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σκιάθος-Πίζα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σκιάθος - Πίζα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σκιάθος; Πού θα φτάσω στο Πίζα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πίζα

Pisa
Χάρτης
Pisa
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πίζα

Pisa Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πίζα

Gal Galilei
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σκιάθος Πίζα
Αναζήτηση διαμονής στο Πίζα

Λεωφορείο Σκιάθος Πίζα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σκιάθος και Πίζα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σκιάθος και Πίζα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πίζα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σκιάθος-Πίζα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σκιάθος προς Πίζα στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Σκιάθος από Πίζα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πίζα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σκιάθος Πίζα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σκιάθος Πίζα

Τρένα Σκιάθος Πίζα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σκιάθος στο Πίζα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σκιάθος και Πίζα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σκιάθος στο Πίζα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πίζα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σκιάθος προς το Πίζα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σκιάθος προς το Πίζα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Σκιάθος προς Πίζα

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σκιάθος Πίζα

Πτήσεις Σκιάθος Πίζα

Αεροπορικές εταιρείες Σκιάθος Πίζα

Meridiana
Meridiana
Volotea
Volotea
Blu-express
Blu-express
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Σκιάθος Πίζα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης