Σκιάθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μαντούδι με πλοίο
Μαντούδι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σκιάθος στο Μαντούδι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σκιάθος για Μαντούδι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σκιάθος για το Μαντούδι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σκιάθος προς το Μαντούδι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σκιάθος προς το Μαντούδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets ή Anes Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σκιάθος Μαντούδι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Anes Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σκιάθος προς Μαντούδι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σκιάθος προς Μαντούδι

Λιμάνι αναχώρησης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Λιμάνι άφιξης
Μαντούδι
Ελλάδα
Κεντρική Ελλάδα
Απόσταση
39 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Anes Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σκιάθος Μαντούδι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σκιάθος για Μαντούδι, θα βρείτε εισιτήρια από 27 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 134 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σκιάθος προς Μαντούδι είναι 77 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σκιάθος για το Μαντούδι είναι 1 ώρες 51 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Μαντούδι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μαντούδι σε 1 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σκιάθος στις 10:15. Το τελευταίο πλοίο για το Μαντούδι αναχωρεί από το λιμάνι του Σκιάθος στις 14:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σκιάθος προς το Μαντούδι
77 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σκιάθος Μαντούδι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
27 € - 134 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σκιάθος Μαντούδι
1 ώρες 51 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μαντούδι
10:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μαντούδι
14:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μαντούδι
11:55
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μαντούδι
17:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σκιάθος προς το Μαντούδι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σκιάθος προς το Μαντούδι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μαντούδι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σκιάθος προς το Μαντούδι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σκιάθος στο Μαντούδι κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Sea Jets ή Anes Ferries θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Σκιάθος μέχρι την αναχώρησή του από το Μαντούδι. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Σκιάθος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Μαντούδι, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Anes Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Σκιάθος Μαντούδι
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκιάθος-Μαντούδι και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Anes Ferries Σκιάθος Μαντούδι
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκιάθος-Μαντούδι και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μαντούδι από το Σκιάθος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
1 ώρες 30 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σκιάθος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μαντούδι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σκιάθος

Τα πλοία της Sea Jets ή Anes Ferries αναχωρούν για το Μαντούδι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σκιάθος:

Skiathos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μαντούδι

Τα πλοία της Anes Ferries ή Sea Jets φτάνουν στο Μαντούδι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mantoudi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σκιάθος για το Μαντούδι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 39 km μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets και Anes Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι: Sea Jets και Anes Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Anes Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Anes Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σκιάθος Μαντούδι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σκιάθος και Μαντούδι, θα διανύσετε 39 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σκιάθος προς το Μαντούδι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 27 € για τη χαμηλότερη, έως 134 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 77 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σκιάθος στις 10:15 με προορισμό το Μαντούδι.

Το τελευταίο πλοίο για Μαντούδι αναχωρεί από το Σκιάθος συνήθως στις 14:45.

Πώς είναι η διέλευση από το Σκιάθος προς το Μαντούδι;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σκιάθος στο Μαντούδι. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σκιάθος Μαντούδι με τα πλοία Sea Jets ή Anes Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σκιάθος έως την αποβίβαση στο Μαντούδι. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σκιάθος και το Μαντούδι.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σκιάθος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σκιάθος Μαντούδι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σκιάθος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σκιάθος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Anes Ferries ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σκιάθος - Μαντούδι / Πηγαίνετε στο γκισέ της Anes Ferries ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Σκιάθος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μαντούδι / Στον τερματικό σταθμό του Σκιάθος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Anes Ferries ή Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σκιάθος προς το Μαντούδι

Στο πλοίο της Anes Ferries ή Sea Jets, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μαντούδι

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μαντούδι:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Μαντούδι / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Μαντούδι.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Σκιάθος στο Μαντούδι με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μαντούδι.
  • Αφήστε το πλοίο και το Μαντούδι είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μαντούδι είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Μαντούδι αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης