Σκιάθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άγιος Κωνσταντίνος με πλοίο
Άγιος Κωνσταντίνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σκιάθος στο Άγιος Κωνσταντίνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σκιάθος για Άγιος Κωνσταντίνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σκιάθος για το Άγιος Κωνσταντίνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σκιάθος προς το Άγιος Κωνσταντίνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σκιάθος προς το Άγιος Κωνσταντίνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σκιάθος προς Άγιος Κωνσταντίνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σκιάθος προς Άγιος Κωνσταντίνος

Λιμάνι αναχώρησης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Λιμάνι άφιξης
Άγιος Κωνσταντίνος
Ελλάδα
Απόσταση
71 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σκιάθος για Άγιος Κωνσταντίνος, θα βρείτε εισιτήρια από 41 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 165 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σκιάθος προς Άγιος Κωνσταντίνος είναι 103 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σκιάθος για το Άγιος Κωνσταντίνος είναι 2 ώρες 11 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Άγιος Κωνσταντίνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Άγιος Κωνσταντίνος σε 1 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σκιάθος στις 17:15. Το τελευταίο πλοίο για το Άγιος Κωνσταντίνος αναχωρεί από το λιμάνι του Σκιάθος στις 18:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σκιάθος προς το Άγιος Κωνσταντίνος
103 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
41 € - 165 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος
2 ώρες 11 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Άγιος Κωνσταντίνος
17:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Άγιος Κωνσταντίνος
18:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Άγιος Κωνσταντίνος
19:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Άγιος Κωνσταντίνος
20:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σκιάθος προς το Άγιος Κωνσταντίνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σκιάθος προς το Άγιος Κωνσταντίνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Άγιος Κωνσταντίνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σκιάθος προς το Άγιος Κωνσταντίνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Άγιος Κωνσταντίνος γεμάτοι ενέργεια.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Σκιάθος μέχρι την αναχώρησή του από το Άγιος Κωνσταντίνος. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Σκιάθος με ένα πλοίο της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 71 km μέχρι το Άγιος Κωνσταντίνος με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Άγιος Κωνσταντίνος τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Anes Ferries Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Άγιος Κωνσταντίνος από το Σκιάθος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
4 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Magic Sea Ferries Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος
Magic Sea Ferries
Η Magic Sea Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σκιάθος και του Άγιος Κωνσταντίνος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Magic Sea Ferries μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκιάθος-Άγιος Κωνσταντίνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σκιάθος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Άγιος Κωνσταντίνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σκιάθος

Τα πλοία της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Άγιος Κωνσταντίνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σκιάθος:

Skiathos
Χάρτης
Skiathos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Άγιος Κωνσταντίνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries φτάνουν στο Άγιος Κωνσταντίνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Agios Konstantinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σκιάθος για το Άγιος Κωνσταντίνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 71 km μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Anes Ferries, Magic Sea Ferries και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος: Anes Ferries, Magic Sea Ferries και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος, θα διανύσετε 71 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σκιάθος προς το Άγιος Κωνσταντίνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 41 € για τη χαμηλότερη, έως 165 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 103 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σκιάθος στις 17:15 με προορισμό το Άγιος Κωνσταντίνος.

Το τελευταίο πλοίο για Άγιος Κωνσταντίνος αναχωρεί από το Σκιάθος συνήθως στις 18:35.

Ζήστε μια εμπειρία από το Σκιάθος προς το Άγιος Κωνσταντίνος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σκιάθος στο Άγιος Κωνσταντίνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σκιάθος έως την αποβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Anes Ferries, Magic Sea Ferries και Hellenic Seaways. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σκιάθος και το Άγιος Κωνσταντίνος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σκιάθος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σκιάθος Άγιος Κωνσταντίνος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σκιάθος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σκιάθος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σκιάθος - Άγιος Κωνσταντίνος / Στο Σκιάθος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries στον τερματικό σταθμό του Σκιάθος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Άγιος Κωνσταντίνος / Από τον τερματικό σταθμό του Σκιάθος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Άγιος Κωνσταντίνος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Άγιος Κωνσταντίνος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Άγιος Κωνσταντίνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Άγιος Κωνσταντίνος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης