Σητεία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παρ με πλοίο
Παρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σητεία στο Παρ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σητεία για Παρ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σητεία για το Παρ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σητεία προς το Παρ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σητεία προς το Παρ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σητεία Παρ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σητεία προς Παρ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σητεία προς Παρ

Λιμάνι αναχώρησης
Σητεία
Ελλάδα
Κρήτη
Λιμάνι άφιξης
Παρ
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
78 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σητεία Παρ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σητεία για Παρ, θα βρείτε εισιτήρια από 11 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 56 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σητεία προς Παρ είναι 34 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σητεία για το Παρ είναι 2 ώρες 5 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Παρ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Παρ σε 2 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σητεία στις 06:25. Το τελευταίο πλοίο για το Παρ αναχωρεί από το λιμάνι του Σητεία στις 09:25.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σητεία προς το Παρ
34 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σητεία Παρ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
11 € - 56 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σητεία Παρ
2 ώρες 5 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Παρ
06:25
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Παρ
09:25
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Παρ
08:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Παρ
11:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σητεία προς το Παρ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σητεία προς το Παρ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Παρ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σητεία προς το Παρ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σητεία Παρ, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Σητεία μέχρι την αναχώρησή του από το Παρ. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σητεία στο Παρ κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σητεία και Παρ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σητεία και Παρ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Σητεία Παρ
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σητεία-Παρ και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σητεία-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σητεία και Παρ. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παρ από το Σητεία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
2 ώρες 50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Σητεία Παρ
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Σητεία-Παρ καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σητεία-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Σητεία και Παρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Σητεία Παρ
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σητεία-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Σητεία και Παρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos
Sea Jets Σητεία Παρ
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σητεία-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σητεία και Παρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σητεία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Παρ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σητεία

Τα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets αναχωρούν για το Παρ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σητεία:

Sitia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Παρ

Τα πλοία της Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines φτάνουν στο Παρ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kasos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σητεία για το Παρ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 78 km μεταξύ Σητεία και Παρ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σητεία και Παρ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σητεία και Παρ.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σητεία και Παρ: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σητεία Παρ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σητεία και Παρ, θα διανύσετε 78 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σητεία προς το Παρ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 11 € για τη χαμηλότερη, έως 56 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 34 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σητεία στις 06:25 με προορισμό το Παρ.

Το τελευταίο πλοίο για Παρ αναχωρεί από το Σητεία συνήθως στις 09:25.

Πώς είναι η διέλευση από το Σητεία προς το Παρ;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σητεία στο Παρ. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σητεία έως την αποβίβαση στο Παρ, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos και Sea Jets. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σητεία και το Παρ.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σητεία

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σητεία Παρ, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σητεία / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σητεία αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σητεία - Παρ / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Σητεία για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Παρ / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σητεία που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Σητεία και Παρ

Στο πλοίο της Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Παρ

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Παρ:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Παρ / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Παρ από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Παρ.
  • Αφήστε το πλοίο και το Παρ είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Παρ είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Παρ αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης