Προτεινόμενη διαδρομή
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σύρος με πλοίο
Σύρος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Δείτε τιμές
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σαντορίνη στο Σύρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σαντορίνη για Σύρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σαντορίνη για το Σύρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σαντορίνη προς το Σύρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σαντορίνη προς το Σύρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ή ANEK Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σαντορίνη Σύρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σαντορίνη προς Σύρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σαντορίνη προς Σύρος

Λιμάνι αναχώρησης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
134 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σαντορίνη Σύρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σαντορίνη για Σύρος, θα βρείτε εισιτήρια από 50 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 191 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σαντορίνη προς Σύρος είναι 124 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σαντορίνη για το Σύρος είναι 2 ώρες 56 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Σύρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σύρος σε 2 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 09:20. Το τελευταίο πλοίο για το Σύρος αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 12:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σαντορίνη προς το Σύρος
124 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σαντορίνη Σύρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
50 € - 191 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σαντορίνη Σύρος
2 ώρες 56 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σύρος
09:20
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σύρος
12:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σύρος
13:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σύρος
15:35

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σύρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σύρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σύρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σύρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Σαντορίνη έως το Σύρος, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Σαντορίνη-Σύρος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σύρος γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ταξίδι με το πλοίο Σαντορίνη Σύρος είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Σύρος εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Σαντορίνη Σύρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Sea Jets Σαντορίνη Σύρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σύρος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 40 λεπτά
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Σαντορίνη Σύρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σαντορίνη-Σύρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Cyclades Fast Ferries Σαντορίνη Σύρος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
Minoan Lines Σαντορίνη Σύρος
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σαντορίνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σύρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines αναχωρούν για το Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σαντορίνη:

Santorini
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σύρος

Τα πλοία της Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη για το Σύρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 134 km μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries και Minoan Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος: Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries και Minoan Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σαντορίνη Σύρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος, θα διανύσετε 134 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σύρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 50 € για τη χαμηλότερη, έως 191 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 124 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σαντορίνη στις 09:20 με προορισμό το Σύρος.

Το τελευταίο πλοίο για Σύρος αναχωρεί από το Σαντορίνη συνήθως στις 12:15.

Πώς είναι η διέλευση από το Σαντορίνη προς το Σύρος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σαντορίνη στο Σύρος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σαντορίνη έως την αποβίβαση στο Σύρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries και ANEK Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σαντορίνη και το Σύρος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σαντορίνη

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σαντορίνη Σύρος:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σαντορίνη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σαντορίνη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σαντορίνη - Σύρος / Στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σύρος / Στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Σαντορίνη και Σύρος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σύρος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σύρος:

  • Το λιμάνι του Σύρος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Σύρος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σύρος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σύρος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σύρος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Σύρος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σύρος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης