Προτεινόμενη διαδρομή
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σητεία με πλοίο
Σητεία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σητεία
Σητεία
Δείτε τιμές
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ανάφη
Ανάφη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σητεία
Σητεία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σαντορίνη στο Σητεία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σαντορίνη για Σητεία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σαντορίνη για το Σητεία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σαντορίνη προς το Σητεία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σαντορίνη προς το Σητεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σαντορίνη Σητεία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σαντορίνη προς Σητεία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σαντορίνη προς Σητεία

Λιμάνι αναχώρησης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σητεία
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
143 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
10 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σαντορίνη Σητεία: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σαντορίνη για Σητεία, θα βρείτε εισιτήρια από 22 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 145 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σαντορίνη προς Σητεία είναι 84 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σαντορίνη για το Σητεία είναι 5 ώρες 57 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Σητεία, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σητεία σε 4 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 01:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σαντορίνη προς το Σητεία
84 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σαντορίνη Σητεία (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
22 € - 145 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σαντορίνη Σητεία
5 ώρες 57 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σητεία
01:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σητεία
05:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σητεία
08:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σητεία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σητεία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σητεία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σητεία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Σαντορίνη, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Σαντορίνη στο Σητεία.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της ANEK Lines ή Blue Star Ferries στο Σαντορίνη, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σητεία. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του ANEK Lines ή Blue Star Ferries, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Σαντορίνη στο Σητεία. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σαντορίνη-Σητεία με το πλοίο της Blue Star Ferries ή ANEK Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Σαντορίνη Σητεία
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σαντορίνη-Σητεία και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σητεία από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
10 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Σαντορίνη Σητεία
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Σαντορίνη-Σητεία καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σαντορίνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σητεία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της ANEK Lines ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Σητεία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σαντορίνη:

Santorini
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σητεία

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines φτάνουν στο Σητεία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sitia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη για το Σητεία, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 ώρες για να καλύψετε τα 143 km μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία: ANEK Lines και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σαντορίνη Σητεία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σαντορίνη και Σητεία, θα διανύσετε 143 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σητεία, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 22 € για τη χαμηλότερη, έως 145 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 84 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σαντορίνη στις 01:00 με προορισμό το Σητεία.

Η εμπειρία σας από το Σαντορίνη προς το Σητεία

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σαντορίνη στο Σητεία. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σαντορίνη έως την αποβίβαση στο Σητεία, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries και Sea Jets. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σαντορίνη και το Σητεία.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σαντορίνη

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σαντορίνη Σητεία, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Σαντορίνη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σαντορίνη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Blue Star Ferries ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σαντορίνη - Σητεία / Πηγαίνετε στο γκισέ της Blue Star Ferries ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σητεία / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Blue Star Ferries ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σητεία

Στα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Σητεία είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σητεία:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σητεία / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σητεία.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Σαντορίνη στο Σητεία με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σητεία.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σητεία είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σητεία είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σητεία αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης