Σαντορίνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάξος με πλοίο
Νάξος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σαντορίνη στο Νάξος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σαντορίνη για Νάξος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σαντορίνη για το Νάξος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σαντορίνη προς το Νάξος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σαντορίνη προς το Νάξος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets ή Golden Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σαντορίνη Νάξος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σαντορίνη προς Νάξος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σαντορίνη προς Νάξος

Λιμάνι αναχώρησης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
80 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σαντορίνη Νάξος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σαντορίνη για Νάξος, θα βρείτε εισιτήρια από 31 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 268 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σαντορίνη προς Νάξος είναι 124 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σαντορίνη για το Νάξος είναι 1 ώρες 46 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Νάξος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Νάξος σε 1 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 06:45. Το τελευταίο πλοίο για το Νάξος αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 18:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σαντορίνη προς το Νάξος
124 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σαντορίνη Νάξος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
31 € - 268 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σαντορίνη Νάξος
1 ώρες 46 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Νάξος
06:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Νάξος
18:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Νάξος
08:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Νάξος
21:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Νάξος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Νάξος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Νάξος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σαντορίνη προς το Νάξος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Σαντορίνη-Νάξος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Νάξος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ταξίδι με το πλοίο Σαντορίνη Νάξος είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Νάξος εντελώς χαλαροί.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Σαντορίνη έως το Νάξος, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Σαντορίνη Νάξος
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
Golden Star Ferries Σαντορίνη Νάξος
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
1 ώρες 50 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Σαντορίνη Νάξος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Σαντορίνη-Νάξος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
2 ώρες
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Σαντορίνη Νάξος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σαντορίνη-Νάξος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Sea Jets Σαντορίνη Νάξος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Νάξος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες 10 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σαντορίνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Νάξος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets αναχωρούν για το Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σαντορίνη:

Santorini
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Νάξος

Τα πλοία της Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ή Minoan Lines φτάνουν στο Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Naxos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη για το Νάξος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 80 km μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος: Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σαντορίνη Νάξος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος, θα διανύσετε 80 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σαντορίνη προς το Νάξος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 31 € για τη χαμηλότερη, έως 268 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 124 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σαντορίνη στις 06:45 με προορισμό το Νάξος.

Το τελευταίο πλοίο για Νάξος αναχωρεί από το Σαντορίνη συνήθως στις 18:30.

Πώς είναι η διέλευση από το Σαντορίνη προς το Νάξος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σαντορίνη στο Νάξος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σαντορίνη έως την αποβίβαση στο Νάξος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets και Golden Star Ferries. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σαντορίνη και το Νάξος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σαντορίνη

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σαντορίνη Νάξος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σαντορίνη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σαντορίνη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ή Minoan Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σαντορίνη - Νάξος / Στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη, αναζητήστε τα γκισέ της Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Νάξος / Από τον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ή Minoan Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Σαντορίνη και Νάξος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Νάξος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Νάξος:

  • Το λιμάνι του Νάξος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Νάξος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Νάξος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Νάξος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Νάξος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Νάξος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Νάξος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης