Σαντορίνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κίμωλος με πλοίο
Κίμωλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σαντορίνη στο Κίμωλος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σαντορίνη για Κίμωλος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σαντορίνη για το Κίμωλος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σαντορίνη προς το Κίμωλος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σαντορίνη προς το Κίμωλος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σαντορίνη Κίμωλος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σαντορίνη προς Κίμωλος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σαντορίνη προς Κίμωλος

Λιμάνι αναχώρησης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Κίμωλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
91 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Sea Jets, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σαντορίνη Κίμωλος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σαντορίνη για Κίμωλος, θα βρείτε εισιτήρια από 15 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 77 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σαντορίνη προς Κίμωλος είναι 46 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σαντορίνη για το Κίμωλος είναι 4 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Κίμωλος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Κίμωλος σε 4 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Κίμωλος αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 11:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σαντορίνη προς το Κίμωλος
46 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σαντορίνη Κίμωλος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
15 € - 77 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σαντορίνη Κίμωλος
4 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Κίμωλος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Κίμωλος
11:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Κίμωλος
11:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Κίμωλος
16:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Κίμωλος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Κίμωλος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κίμωλος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σαντορίνη προς το Κίμωλος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Σαντορίνη Κίμωλος είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Κίμωλος εντελώς χαλαροί.
Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries στο Σαντορίνη, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κίμωλος. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Σαντορίνη και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Κίμωλος. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Κίμωλος τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Σαντορίνη Κίμωλος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σαντορίνη-Κίμωλος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Κίμωλος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Sea Jets Σαντορίνη Κίμωλος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Κίμωλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κίμωλος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες 40 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Σαντορίνη Κίμωλος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Κίμωλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κίμωλος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
4 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σαντορίνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κίμωλος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries αναχωρούν για το Κίμωλος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σαντορίνη:

Santorini
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κίμωλος

Τα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines φτάνουν στο Κίμωλος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kimolos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη για το Κίμωλος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 91 km μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Sea Jets και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος: ANEK Lines, Sea Jets και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Sea Jets, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Sea Jets, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σαντορίνη Κίμωλος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος, θα διανύσετε 91 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σαντορίνη προς το Κίμωλος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 15 € για τη χαμηλότερη, έως 77 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 46 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σαντορίνη στις 07:00 με προορισμό το Κίμωλος.

Το τελευταίο πλοίο για Κίμωλος αναχωρεί από το Σαντορίνη συνήθως στις 11:30.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σαντορίνη στο Κίμωλος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σαντορίνη Κίμωλος με τα πλοία ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σαντορίνη έως την αποβίβαση στο Κίμωλος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σαντορίνη και το Κίμωλος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σαντορίνη

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σαντορίνη Κίμωλος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Σαντορίνη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σαντορίνη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Zante Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σαντορίνη - Κίμωλος / Στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines, Sea Jets ή Zante Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κίμωλος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Zante Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Σαντορίνη και Κίμωλος

Στα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Κίμωλος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κίμωλος:

  • Το λιμάνι του Κίμωλος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Κίμωλος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Κίμωλος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κίμωλος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κίμωλος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Κίμωλος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης