Προτεινόμενη διαδρομή
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γλασκώβη με αεροπορικά
Γλασκώβη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Γλασκώβη
Γλασκώβη
Δείτε τιμές
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Γλασκώβη
Γλασκώβη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαντορίνη από το Γλασκώβη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (First TransPennine Express, Virgin Trains, ScotRail, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαντορίνη - Γλασκώβη.

Για το ταξίδι σας από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαντορίνη προς Γλασκώβη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαντορίνη Γλασκώβη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαντορίνη - Γλασκώβη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σαντορίνη Γλασκώβη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σαντορίνη με το Γλασκώβη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γλασκώβη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαντορίνη Γλασκώβη

Πόλη αναχώρησης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Πόλη προορισμού
Γλασκώβη
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Απόσταση
3107 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαντορίνη Γλασκώβη
Αναζήτηση διαμονής στο Γλασκώβη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η First TransPennine Express, Virgin Trains, ScotRail, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σαντορίνη ή του Γλασκώβη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Σαντορίνη-Γλασκώβη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σαντορίνη-Γλασκώβη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαντορίνη - Γλασκώβη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σαντορίνη προς το Γλασκώβη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γλασκώβη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Σαντορίνη-Γλασκώβη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαντορίνη προς το Γλασκώβη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γλασκώβη για να καλύψουν την απόσταση των 3107 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σαντορίνη προς το Γλασκώβη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3107 km μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σαντορίνη προς το Γλασκώβη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Γλασκώβη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σαντορίνη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σαντορίνη προς το Γλασκώβη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαντορίνη; Πού θα φτάσω στο Γλασκώβη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σαντορίνη

Thira
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γλασκώβη

Glasgow
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γλασκώβη

Glasgow Central
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γλασκώβη

Glasgow International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαντορίνη Γλασκώβη
Αναζήτηση διαμονής στο Γλασκώβη

Λεωφορείο Σαντορίνη Γλασκώβη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Σαντορίνη από Γλασκώβη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γλασκώβη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Σαντορίνη-Γλασκώβη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σαντορίνη-Γλασκώβη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σαντορίνη προς Γλασκώβη στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σαντορίνη Γλασκώβη

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαντορίνη Γλασκώβη

Τρένα Σαντορίνη Γλασκώβη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σαντορίνη στο Γλασκώβη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Σαντορίνη προς το Γλασκώβη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σαντορίνη και Γλασκώβη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σαντορίνη προς το Γλασκώβη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Σαντορίνη προς Γλασκώβη

First TransPennine Express
First TransPennine Express
Virgin Trains
Virgin Trains
ScotRail
ScotRail
East Coast
East Coast
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαντορίνη Γλασκώβη

Πτήσεις Σαντορίνη Γλασκώβη

Αεροπορικές εταιρείες Σαντορίνη Γλασκώβη

Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
FlyBE
FlyBE
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Σαντορίνη Γλασκώβη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης