Σαντορίνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αμοργός με πλοίο
Αμοργός
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σαντορίνη στο Αμοργός με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σαντορίνη για Αμοργός? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σαντορίνη για το Αμοργός είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σαντορίνη προς το Αμοργός μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σαντορίνη προς το Αμοργός όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Small Cyclades Lines ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σαντορίνη Αμοργός που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Small Cyclades Lines ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σαντορίνη προς Αμοργός, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σαντορίνη προς Αμοργός

Λιμάνι αναχώρησης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Αμοργός
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
62 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Small Cyclades Lines, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σαντορίνη Αμοργός: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σαντορίνη για Αμοργός, θα βρείτε εισιτήρια από 13 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 75 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σαντορίνη προς Αμοργός είναι 32 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σαντορίνη για το Αμοργός είναι 3 ώρες 49 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Αμοργός, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Αμοργός σε 1 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 11:30. Το τελευταίο πλοίο για το Αμοργός αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 14:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σαντορίνη προς το Αμοργός
32 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σαντορίνη Αμοργός (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
13 € - 75 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σαντορίνη Αμοργός
3 ώρες 49 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Αμοργός
11:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Αμοργός
14:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Αμοργός
13:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Αμοργός
16:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Αμοργός;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Αμοργός μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αμοργός. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σαντορίνη προς το Αμοργός είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Σαντορίνη στο Αμοργός με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Αμοργός για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Σαντορίνη-Αμοργός, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Small Cyclades Lines ή Sea Jets για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Αμοργός νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σαντορίνη στο Αμοργός κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Αμοργός;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Αμοργός με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Small Cyclades Lines ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Small Cyclades Lines Σαντορίνη Αμοργός
Small Cyclades Lines
Η Small Cyclades Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σαντορίνη και του Αμοργός. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Αμοργός και να κλείσετε το εισιτήριο της Small Cyclades Lines μεταξύ Σαντορίνη και Αμοργός. Περισσότερες πληροφορίες για την Small Cyclades Lines
Sea Jets Σαντορίνη Αμοργός
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Αμοργός και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σαντορίνη και Αμοργός. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αμοργός από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σαντορίνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αμοργός;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της Small Cyclades Lines ή Sea Jets αναχωρούν για το Αμοργός από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σαντορίνη:

Santorini
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αμοργός

Τα πλοία της Sea Jets ή Small Cyclades Lines φτάνουν στο Αμοργός από τα ακόλουθα λιμάνια:

Aegiali
Χάρτης
Katapola
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη για το Αμοργός, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 62 km μεταξύ Σαντορίνη και Αμοργός.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Αμοργός) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Small Cyclades Lines και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σαντορίνη και Αμοργός.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σαντορίνη και Αμοργός: Small Cyclades Lines και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Small Cyclades Lines, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Small Cyclades Lines, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σαντορίνη Αμοργός, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σαντορίνη και Αμοργός, θα διανύσετε 62 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σαντορίνη προς το Αμοργός, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 13 € για τη χαμηλότερη, έως 75 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 32 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σαντορίνη στις 11:30 με προορισμό το Αμοργός.

Το τελευταίο πλοίο για Αμοργός αναχωρεί από το Σαντορίνη συνήθως στις 14:15.

Πώς είναι η διέλευση από το Σαντορίνη προς το Αμοργός;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σαντορίνη στο Αμοργός, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σαντορίνη Αμοργός με τα πλοία Small Cyclades Lines ή Sea Jets, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σαντορίνη έως την αποβίβαση στο Αμοργός. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σαντορίνη και το Αμοργός.

Επιβίβαση στο Σαντορίνη

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σαντορίνη Αμοργός, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Σαντορίνη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Small Cyclades Lines ή Sea Jets) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σαντορίνη - Αμοργός / Στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη, αναζητήστε τα γκισέ της Small Cyclades Lines ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Αμοργός / Στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Small Cyclades Lines ή Sea Jets για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Σαντορίνη προς το Αμοργός: επί του πλοίου...

Στα πλοία της Sea Jets ή Small Cyclades Lines, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Αμοργός

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Αμοργός:

  • Το λιμάνι του Αμοργός είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Αμοργός. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Αμοργός από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Σαντορίνη στο Αμοργός με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Αμοργός.
  • Αφήστε το πλοίο και το Αμοργός είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Αμοργός μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Αμοργός έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης