Προτεινόμενη διαδρομή
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπολόνια με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Μπολόνια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μπολόνια
Μπολόνια
Δείτε τιμές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπολόνια
Μπολόνια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαλέρνο στο Μπολόνια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαλέρνο από το Μπολόνια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαλέρνο στο Μπολόνια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαλέρνο - Μπολόνια.

Για το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Μπολόνια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαλέρνο προς Μπολόνια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαλέρνο στο Μπολόνια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαλέρνο Μπολόνια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαλέρνο - Μπολόνια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σαλέρνο Μπολόνια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σαλέρνο με το Μπολόνια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπολόνια σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαλέρνο Μπολόνια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπολόνια με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαλέρνο είτε στο Μπολόνια.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαλέρνο στο Μπολόνια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαλέρνο Μπολόνια

Πόλη αναχώρησης
Σαλέρνο
Ιταλία
Campania
Πόλη προορισμού
Μπολόνια
Ιταλία
Emilia-Romagna
Απόσταση
508 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Μπολόνια
Αναζήτηση διαμονής στο Μπολόνια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Μπολόνια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Μπολόνια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σαλέρνο προς το Μπολόνια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σαλέρνο προς το Μπολόνια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 508 km μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σαλέρνο προς το Μπολόνια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Σαλέρνο Μπολόνια έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαλέρνο στο Μπολόνια;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σαλέρνο ή του Μπολόνια βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαλέρνο - Μπολόνια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σαλέρνο-Μπολόνια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαλέρνο στο Μπολόνια;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σαλέρνο προς το Μπολόνια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπολόνια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαλέρνο προς το Μπολόνια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπολόνια για να καλύψουν την απόσταση των 508 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Σαλέρνο-Μπολόνια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαλέρνο στο Μπολόνια;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Σαλέρνο προς το Μπολόνια είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Σαλέρνο Μπολόνια. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαλέρνο; Πού θα φτάσω στο Μπολόνια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σαλέρνο

Salerno - Piazza della Concordia
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαλέρνο

Salerno
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπολόνια

Bologna
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπολόνια

Bologna Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπολόνια

Guglielmo Marconi
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Μπολόνια
Αναζήτηση διαμονής στο Μπολόνια

Λεωφορείο Σαλέρνο Μπολόνια

Τα λεωφορεία μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σαλέρνο-Μπολόνια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σαλέρνο προς Μπολόνια στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σαλέρνο-Μπολόνια, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Σαλέρνο από Μπολόνια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπολόνια, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σαλέρνο Μπολόνια

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαλέρνο Μπολόνια

Τρένα Σαλέρνο Μπολόνια

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σαλέρνο στο Μπολόνια. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σαλέρνο προς το Μπολόνια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σαλέρνο προς το Μπολόνια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σαλέρνο στο Μπολόνια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπολόνια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Σαλέρνο προς Μπολόνια

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαλέρνο Μπολόνια

Πτήσεις Σαλέρνο Μπολόνια

Αεροπορικές εταιρείες Σαλέρνο Μπολόνια

Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Σαλέρνο Μπολόνια

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαλέρνο Μπολόνια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Σαλέρνο προς το Μπολόνια εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σαλέρνο και Μπολόνια εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Σαλέρνο Μπολόνια για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαλέρνο Μπολόνια

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαλέρνο Μπολόνια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης