Προτεινόμενη διαδρομή
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βερόνα με λεωφορείο, τρένο, Carpooling
Βερόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βερόνα
Βερόνα
Δείτε τιμές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βερόνα
Βερόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαλέρνο στο Βερόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαλέρνο από το Βερόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαλέρνο στο Βερόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαλέρνο - Βερόνα.

Για το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Βερόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαλέρνο προς Βερόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαλέρνο στο Βερόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαλέρνο Βερόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαλέρνο - Βερόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σαλέρνο Βερόνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σαλέρνο με το Βερόνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βερόνα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαλέρνο Βερόνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βερόνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαλέρνο είτε στο Βερόνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαλέρνο στο Βερόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαλέρνο Βερόνα

Πόλη αναχώρησης
Σαλέρνο
Ιταλία
Campania
Πόλη προορισμού
Βερόνα
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
612 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Βερόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Βερόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαλέρνο στο Βερόνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Σαλέρνο προς το Βερόνα.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σαλέρνο στο Βερόνα.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Σαλέρνο Βερόνα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σαλέρνο προς το Βερόνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 612 km μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σαλέρνο προς το Βερόνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βερόνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σαλέρνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Σαλέρνο Βερόνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαλέρνο στο Βερόνα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Σαλέρνο-Βερόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαλέρνο προς το Βερόνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βερόνα για να καλύψουν την απόσταση των 612 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαλέρνο στο Βερόνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Σαλέρνο-Βερόνα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σαλέρνο ή του Βερόνα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σαλέρνο-Βερόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαλέρνο - Βερόνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαλέρνο; Πού θα φτάσω στο Βερόνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σαλέρνο

Salerno - Piazza della Concordia
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαλέρνο

Salerno
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βερόνα

Verona Porta Nuova
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα

Λεωφορείο Σαλέρνο Βερόνα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σαλέρνο-Βερόνα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σαλέρνο-Βερόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σαλέρνο προς Βερόνα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βερόνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Σαλέρνο από Βερόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βερόνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σαλέρνο Βερόνα

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαλέρνο Βερόνα

Τρένα Σαλέρνο Βερόνα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σαλέρνο στο Βερόνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βερόνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σαλέρνο προς το Βερόνα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σαλέρνο προς το Βερόνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Σαλέρνο προς Βερόνα

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαλέρνο Βερόνα

Πτήσεις Σαλέρνο Βερόνα

Αεροπορικές εταιρείες Σαλέρνο Βερόνα

Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Σαλέρνο Βερόνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαλέρνο Βερόνα

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Σαλέρνο Βερόνα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαλέρνο στο Βερόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σαλέρνο προς Βερόνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σαλέρνο και Βερόνα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαλέρνο Βερόνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαλέρνο Βερόνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης