Σααρμπρύκεν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Στουτγάρδη με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Στουτγάρδη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σααρμπρύκεν από το Στουτγάρδη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, SNCF, ÖBB, FlixBus ή DeinBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σααρμπρύκεν - Στουτγάρδη.

Για το ταξίδι σας από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σααρμπρύκεν προς Στουτγάρδη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σααρμπρύκεν - Στουτγάρδη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Στουτγάρδη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σααρμπρύκεν είτε στο Στουτγάρδη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

Πόλη αναχώρησης
Σααρμπρύκεν
Γερμανία
Σάαρλαντ
Πόλη προορισμού
Στουτγάρδη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Απόσταση
167 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη
Αναζήτηση διαμονής στο Στουτγάρδη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, SNCF, ÖBB, FlixBus ή DeinBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Σααρμπρύκεν-Στουτγάρδη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σααρμπρύκεν ή του Στουτγάρδη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σααρμπρύκεν-Στουτγάρδη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σααρμπρύκεν - Στουτγάρδη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Σααρμπρύκεν προς το Στουτγάρδη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σααρμπρύκεν προς το Στουτγάρδη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Σααρμπρύκεν-Στουτγάρδη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σααρμπρύκεν προς το Στουτγάρδη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Στουτγάρδη για να καλύψουν την απόσταση των 167 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σααρμπρύκεν; Πού θα φτάσω στο Στουτγάρδη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σααρμπρύκεν

Saarbrücken
Χάρτης
Saarbrücken, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σααρμπρύκεν

Saarbrücken Hbf
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Στουτγάρδη

Stuttgart Airport
Χάρτης
Stuttgart-Vaihingen
Χάρτης
Stuttgart Airport
Χάρτης
Stuttgart Obertürkheim
Χάρτης
Stuttgart - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Στουτγάρδη

Stuttgart Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη
Αναζήτηση διαμονής στο Στουτγάρδη

Λεωφορείο Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Σααρμπρύκεν από Στουτγάρδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Στουτγάρδη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σααρμπρύκεν-Στουτγάρδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σααρμπρύκεν προς Στουτγάρδη στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σααρμπρύκεν-Στουτγάρδη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Blablabus
Blablabus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

Τρένα Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σααρμπρύκεν προς το Στουτγάρδη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Σααρμπρύκεν και Στουτγάρδη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Στουτγάρδη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Σααρμπρύκεν προς Στουτγάρδη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SNCF
SNCF
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σααρμπρύκεν στο Στουτγάρδη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σααρμπρύκεν προς Στουτγάρδη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Σααρμπρύκεν προς το Στουτγάρδη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σααρμπρύκεν Στουτγάρδη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης