Σίφνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίκινος με πλοίο
Σίκινος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σίφνος στο Σίκινος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σίφνος για Σίκινος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σίφνος για το Σίκινος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σίφνος προς το Σίκινος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σίφνος προς το Σίκινος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σίφνος Σίκινος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σίφνος προς Σίκινος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σίφνος προς Σίκινος

Λιμάνι αναχώρησης
Σίφνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σίκινος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
49 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σίφνος Σίκινος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σίφνος για Σίκινος, θα βρείτε εισιτήρια από 10 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 39 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σίφνος προς Σίκινος είναι 24 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σίφνος για το Σίκινος είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Σίκινος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σίκινος σε 4 ώρες 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σίφνος στις 03:20. Το τελευταίο πλοίο για το Σίκινος αναχωρεί από το λιμάνι του Σίφνος στις 12:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σίφνος προς το Σίκινος
24 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σίφνος Σίκινος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
10 € - 39 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σίφνος Σίκινος
4 ώρες 20 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σίκινος
03:20
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σίκινος
12:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σίκινος
07:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σίκινος
16:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σίφνος προς το Σίκινος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σίφνος προς το Σίκινος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίκινος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σίφνος προς το Σίκινος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Σίφνος-Σίκινος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Zante Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σίκινος γεμάτοι ενέργεια.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Σίφνος-Σίκινος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Σίφνος έως την αποβίβαση στο Σίκινος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Zante Ferries είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σίφνος Σίκινος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Zante Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σίφνος και Σίκινος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σίφνος και Σίκινος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Zante Ferries Σίφνος Σίκινος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σίφνος-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Σίφνος και Σίκινος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίκινος από το Σίφνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
2 ώρες 40 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σίφνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίκινος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σίφνος

Τα πλοία της Zante Ferries αναχωρούν για το Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σίφνος:

Sifnos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίκινος

Τα πλοία της Zante Ferries φτάνουν στο Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sikinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σίφνος για το Σίκινος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 49 km μεταξύ Σίφνος και Σίκινος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σίφνος και Σίκινος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σίφνος και Σίκινος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σίφνος και Σίκινος: Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σίφνος Σίκινος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σίφνος και Σίκινος, θα διανύσετε 49 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σίφνος προς το Σίκινος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 10 € για τη χαμηλότερη, έως 39 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 24 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σίφνος στις 03:20 με προορισμό το Σίκινος.

Το τελευταίο πλοίο για Σίκινος αναχωρεί από το Σίφνος συνήθως στις 12:30.

Η εμπειρία σας από το Σίφνος προς το Σίκινος

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σίφνος στο Σίκινος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Zante Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σίφνος έως την αποβίβαση στο Σίκινος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σίφνος και το Σίκινος.

Επιβίβαση στο Σίφνος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σίφνος Σίκινος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Σίφνος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σίφνος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Zante Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σίφνος - Σίκινος / Στο Σίφνος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Zante Ferries στον τερματικό σταθμό του Σίφνος. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίκινος / Στον τερματικό σταθμό του Σίφνος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Zante Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Σίφνος και Σίκινος

Στο πλοίο της Zante Ferries, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σίκινος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σίκινος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίκινος / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σίκινος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σίκινος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίκινος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σίκινος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίκινος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης