Σίκινος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάξος με πλοίο
Νάξος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σίκινος στο Νάξος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σίκινος για Νάξος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σίκινος για το Νάξος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σίκινος προς το Νάξος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σίκινος προς το Νάξος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σίκινος Νάξος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σίκινος προς Νάξος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σίκινος προς Νάξος

Λιμάνι αναχώρησης
Σίκινος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
52 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σίκινος Νάξος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σίκινος για Νάξος, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 72 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σίκινος προς Νάξος είναι 31 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σίκινος για το Νάξος είναι 1 ώρες 43 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 25 λεπτά για να φτάσουν στο Νάξος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Νάξος σε 1 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σίκινος στις 10:20. Το τελευταίο πλοίο για το Νάξος αναχωρεί από το λιμάνι του Σίκινος στις 11:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σίκινος προς το Νάξος
31 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σίκινος Νάξος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 72 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σίκινος Νάξος
1 ώρες 43 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Νάξος
10:20
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Νάξος
11:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Νάξος
12:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Νάξος
13:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σίκινος προς το Νάξος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σίκινος προς το Νάξος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Νάξος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σίκινος προς το Νάξος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Σίκινος και Νάξος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Σίκινος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Νάξος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Σίκινος και Νάξος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ταξίδι με το πλοίο Σίκινος Νάξος είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Νάξος εντελώς χαλαροί.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Σίκινος στο Νάξος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Σίκινος Νάξος με τη Sea Jets, Hellenic Seaways ή ANEK Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σίκινος και Νάξος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σίκινος και Νάξος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Σίκινος Νάξος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σίκινος-Νάξος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σίκινος-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σίκινος και Νάξος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Hellenic Seaways Σίκινος Νάξος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σίκινος-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σίκινος και Νάξος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Σίκινος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Σίκινος Νάξος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σίκινος-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σίκινος και Νάξος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Σίκινος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
3 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σίκινος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Νάξος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σίκινος

Τα πλοία της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σίκινος:

Sikinos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Νάξος

Τα πλοία της Sea Jets, Hellenic Seaways ή ANEK Lines φτάνουν στο Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Naxos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σίκινος για το Νάξος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 52 km μεταξύ Σίκινος και Νάξος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σίκινος και Νάξος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Hellenic Seaways και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σίκινος και Νάξος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σίκινος και Νάξος: ANEK Lines, Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σίκινος Νάξος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σίκινος και Νάξος, θα διανύσετε 52 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σίκινος προς το Νάξος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 72 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 31 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σίκινος στις 10:20 με προορισμό το Νάξος.

Το τελευταίο πλοίο για Νάξος αναχωρεί από το Σίκινος συνήθως στις 11:30.

Πώς είναι η διέλευση από το Σίκινος προς το Νάξος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σίκινος στο Νάξος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σίκινος έως την αποβίβαση στο Νάξος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Hellenic Seaways και Sea Jets. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σίκινος και το Νάξος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σίκινος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σίκινος Νάξος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σίκινος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σίκινος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets, Hellenic Seaways ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σίκινος - Νάξος / Στον τερματικό σταθμό του Σίκινος, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Νάξος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σίκινος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets, Hellenic Seaways ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Σίκινος και Νάξος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Νάξος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Νάξος:

  • Το λιμάνι του Νάξος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Νάξος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Νάξος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Νάξος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Νάξος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Νάξος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης