Σέριφος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φολέγανδρος με πλοίο
Φολέγανδρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σέριφος στο Φολέγανδρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σέριφος για Φολέγανδρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σέριφος για το Φολέγανδρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σέριφος προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σέριφος προς το Φολέγανδρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σέριφος Φολέγανδρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σέριφος προς Φολέγανδρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σέριφος προς Φολέγανδρος

Λιμάνι αναχώρησης
Σέριφος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Φολέγανδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
69 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σέριφος Φολέγανδρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σέριφος για Φολέγανδρος, θα βρείτε εισιτήρια από 12 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 70 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σέριφος προς Φολέγανδρος είναι 55 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σέριφος για το Φολέγανδρος είναι 3 ώρες 18 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 25 λεπτά για να φτάσουν στο Φολέγανδρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Φολέγανδρος σε 2 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σέριφος στις 03:00. Το τελευταίο πλοίο για το Φολέγανδρος αναχωρεί από το λιμάνι του Σέριφος στις 11:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σέριφος προς το Φολέγανδρος
55 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σέριφος Φολέγανδρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
12 € - 70 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σέριφος Φολέγανδρος
3 ώρες 18 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Φολέγανδρος
03:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Φολέγανδρος
11:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Φολέγανδρος
07:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Φολέγανδρος
15:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σέριφος προς το Φολέγανδρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σέριφος προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Φολέγανδρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σέριφος προς το Φολέγανδρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Φολέγανδρος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σέριφος-Φολέγανδρος με το πλοίο της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Σέριφος, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Φολέγανδρος γεμάτοι ενέργεια.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Σέριφος-Φολέγανδρος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Φολέγανδρος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Aegean Speed Lines Σέριφος Φολέγανδρος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Sea Jets Σέριφος Φολέγανδρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φολέγανδρος από το Σέριφος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Σέριφος Φολέγανδρος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φολέγανδρος από το Σέριφος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
2 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σέριφος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Φολέγανδρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σέριφος

Τα πλοία της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries αναχωρούν για το Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σέριφος:

Serifos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Φολέγανδρος

Τα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines φτάνουν στο Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Folegandros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σέριφος για το Φολέγανδρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 69 km μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Aegean Speed Lines, Sea Jets και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος: Aegean Speed Lines, Sea Jets και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σέριφος Φολέγανδρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος, θα διανύσετε 69 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σέριφος προς το Φολέγανδρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 12 € για τη χαμηλότερη, έως 70 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 55 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σέριφος στις 03:00 με προορισμό το Φολέγανδρος.

Το τελευταίο πλοίο για Φολέγανδρος αναχωρεί από το Σέριφος συνήθως στις 11:30.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σέριφος στο Φολέγανδρος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σέριφος έως την αποβίβαση στο Φολέγανδρος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σέριφος και το Φολέγανδρος.

Αναχώρηση από το Σέριφος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σέριφος Φολέγανδρος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σέριφος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σέριφος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σέριφος - Φολέγανδρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines στον τερματικό σταθμό του Σέριφος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Φολέγανδρος / Στον τερματικό σταθμό του Σέριφος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Σέριφος και Φολέγανδρος

Στα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Φολέγανδρος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Φολέγανδρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Φολέγανδρος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Φολέγανδρος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Φολέγανδρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Φολέγανδρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Φολέγανδρος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Φολέγανδρος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Φολέγανδρος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης