Σέριφος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μήλος με πλοίο
Μήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σέριφος στο Μήλος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σέριφος για Μήλος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σέριφος για το Μήλος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σέριφος προς το Μήλος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σέριφος προς το Μήλος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σέριφος Μήλος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σέριφος προς Μήλος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σέριφος προς Μήλος

Λιμάνι αναχώρησης
Σέριφος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
46 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σέριφος Μήλος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σέριφος για Μήλος, θα βρείτε εισιτήρια από 8 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 105 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σέριφος προς Μήλος είναι 49 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σέριφος για το Μήλος είναι 1 ώρες 38 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Μήλος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μήλος σε 1 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σέριφος στις 03:00. Το τελευταίο πλοίο για το Μήλος αναχωρεί από το λιμάνι του Σέριφος στις 18:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σέριφος προς το Μήλος
49 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σέριφος Μήλος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
8 € - 105 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σέριφος Μήλος
1 ώρες 38 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μήλος
03:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μήλος
18:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μήλος
05:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μήλος
19:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σέριφος προς το Μήλος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σέριφος προς το Μήλος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μήλος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σέριφος προς το Μήλος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Σέριφος Μήλος είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Μήλος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Σέριφος-Μήλος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μήλος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Σέριφος-Μήλος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Σέριφος έως την αποβίβαση στο Μήλος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σέριφος και Μήλος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σέριφος και Μήλος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Aegean Sea Lines Σέριφος Μήλος
Aegean Sea Lines
Η Aegean Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σέριφος και του Μήλος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Sea Lines μεταξύ Σέριφος και Μήλος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Sea Lines
Zante Ferries Σέριφος Μήλος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Σέριφος και Μήλος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Σέριφος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
1 ώρες 50 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Σέριφος Μήλος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σέριφος και Μήλος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Σέριφος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες 10 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Speed Lines Σέριφος Μήλος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Σέριφος και Μήλος. Η Aegean Speed Lines πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Σέριφος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
1 ώρες 30 λεπτά
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Σέριφος Μήλος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σέριφος και Μήλος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Σέριφος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
3 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σέριφος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μήλος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σέριφος

Τα πλοία της Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σέριφος:

Serifos
Χάρτης
Serifos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μήλος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Sea Lines φτάνουν στο Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σέριφος για το Μήλος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 46 km μεταξύ Σέριφος και Μήλος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σέριφος και Μήλος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Σέριφος και Μήλος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σέριφος και Μήλος: Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σέριφος Μήλος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σέριφος και Μήλος, θα διανύσετε 46 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σέριφος προς το Μήλος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 8 € για τη χαμηλότερη, έως 105 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 49 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σέριφος στις 03:00 με προορισμό το Μήλος.

Το τελευταίο πλοίο για Μήλος αναχωρεί από το Σέριφος συνήθως στις 18:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σέριφος στο Μήλος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σέριφος στο Μήλος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σέριφος Μήλος με τα πλοία Aegean Speed Lines, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σέριφος έως την αποβίβαση στο Μήλος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σέριφος και το Μήλος.

Επιβίβαση στο Σέριφος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σέριφος Μήλος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σέριφος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σέριφος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σέριφος - Μήλος / Στον τερματικό σταθμό του Σέριφος, αναζητήστε τα γκισέ της Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μήλος / Από τον τερματικό σταθμό του Σέριφος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Σέριφος προς το Μήλος: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Μήλος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μήλος:

  • Το λιμάνι του Μήλος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Μήλος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Σέριφος στο Μήλος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μήλος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μήλος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μήλος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μήλος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης