Σέριφος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίος με πλοίο
Ίος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σέριφος στο Ίος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σέριφος για Ίος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σέριφος για το Ίος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σέριφος προς το Ίος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σέριφος προς το Ίος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σέριφος Ίος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σέριφος προς Ίος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σέριφος προς Ίος

Λιμάνι αναχώρησης
Σέριφος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ίος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
84 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σέριφος Ίος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σέριφος για Ίος, θα βρείτε εισιτήρια από 14 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 73 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σέριφος προς Ίος είναι 44 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σέριφος για το Ίος είναι 6 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες για να φτάσουν στο Ίος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ίος σε 6 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σέριφος στις 03:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ίος αναχωρεί από το λιμάνι του Σέριφος στις 11:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σέριφος προς το Ίος
44 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σέριφος Ίος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
14 € - 73 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σέριφος Ίος
6 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ίος
03:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ίος
11:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ίος
09:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ίος
17:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σέριφος προς το Ίος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σέριφος προς το Ίος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ίος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σέριφος προς το Ίος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Sea Jets ή Zante Ferries για τα 84 km μεταξύ Σέριφος και Ίος θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Ίος τόσο γρήγορα!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σέριφος στο Ίος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Sea Jets ή Zante Ferries στο Σέριφος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ίος. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Sea Jets ή Zante Ferries αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Ίος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σέριφος και Ίος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σέριφος και Ίος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Σέριφος Ίος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σέριφος και Ίος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίος από το Σέριφος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
4 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Σέριφος Ίος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σέριφος-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Σέριφος και Ίος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίος από το Σέριφος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
4 ώρες 50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σέριφος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ίος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σέριφος

Τα πλοία της Sea Jets ή Zante Ferries αναχωρούν για το Ίος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σέριφος:

Serifos
Χάρτης
Serifos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ίος

Τα πλοία της Zante Ferries ή Sea Jets φτάνουν στο Ίος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ios
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σέριφος για το Ίος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 84 km μεταξύ Σέριφος και Ίος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σέριφος και Ίος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σέριφος και Ίος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σέριφος και Ίος: Sea Jets και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σέριφος Ίος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σέριφος και Ίος, θα διανύσετε 84 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σέριφος προς το Ίος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 14 € για τη χαμηλότερη, έως 73 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 44 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σέριφος στις 03:00 με προορισμό το Ίος.

Το τελευταίο πλοίο για Ίος αναχωρεί από το Σέριφος συνήθως στις 11:30.

Ζήστε μια εμπειρία από το Σέριφος προς το Ίος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σέριφος στο Ίος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Sea Jets ή Zante Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σέριφος έως την αποβίβαση στο Ίος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σέριφος και το Ίος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σέριφος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σέριφος Ίος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σέριφος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σέριφος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Zante Ferries ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σέριφος - Ίος / Στο Σέριφος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Zante Ferries ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Σέριφος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ίος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σέριφος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Zante Ferries ή Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Σέριφος και Ίος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Sea Jets ή Zante Ferries όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ίος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ίος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ίος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Ίος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ίος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ίος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ίος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ίος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης