Προτεινόμενη διαδρομή
Σάμος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μύκονος με πλοίο
Μύκονος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σάμος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μύκονος
Μύκονος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σάμος στο Μύκονος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σάμος για Μύκονος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σάμος για το Μύκονος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σάμος προς το Μύκονος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σάμος προς το Μύκονος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σάμος Μύκονος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σάμος προς Μύκονος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σάμος προς Μύκονος

Λιμάνι αναχώρησης
Σάμος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Λιμάνι άφιξης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
150 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σάμος Μύκονος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σάμος για Μύκονος, θα βρείτε εισιτήρια από 21 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 140 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σάμος προς Μύκονος είναι 74 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σάμος για το Μύκονος είναι 5 ώρες 25 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 35 λεπτά για να φτάσουν στο Μύκονος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μύκονος σε 4 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σάμος στις 02:30. Το τελευταίο πλοίο για το Μύκονος αναχωρεί από το λιμάνι του Σάμος στις 13:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σάμος προς το Μύκονος
74 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σάμος Μύκονος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
21 € - 140 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σάμος Μύκονος
5 ώρες 25 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
02:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
13:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
07:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
19:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σάμος προς το Μύκονος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σάμος προς το Μύκονος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μύκονος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σάμος προς το Μύκονος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Σάμος με ένα πλοίο της Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 150 km μέχρι το Μύκονος με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Μύκονος πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σάμος στο Μύκονος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Σάμος-Μύκονος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Μύκονος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σάμος και Μύκονος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σάμος και Μύκονος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Σάμος Μύκονος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σάμος-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σάμος και Μύκονος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μύκονος από το Σάμος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
4 ώρες 50 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σάμος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μύκονος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σάμος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σάμος:

Samos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μύκονος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mykonos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Σάμος προς Μύκονος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σάμος για το Μύκονος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 150 km μεταξύ Σάμος και Μύκονος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σάμος και Μύκονος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σάμος και Μύκονος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σάμος και Μύκονος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σάμος Μύκονος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σάμος και Μύκονος, θα διανύσετε 150 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σάμος προς το Μύκονος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 21 € για τη χαμηλότερη, έως 140 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 74 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σάμος στις 02:30 με προορισμό το Μύκονος.

Το τελευταίο πλοίο για Μύκονος αναχωρεί από το Σάμος συνήθως στις 13:35.

Ζήστε μια εμπειρία από το Σάμος προς το Μύκονος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σάμος και Μύκονος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σάμος έως την αποβίβαση στο Μύκονος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries και Sea Jets. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σάμος και το Μύκονος.

Αναχώρηση από το Σάμος με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σάμος Μύκονος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σάμος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σάμος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σάμος - Μύκονος / Στον τερματικό σταθμό του Σάμος, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μύκονος / Στον τερματικό σταθμό του Σάμος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Σάμος και Μύκονος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μύκονος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μύκονος:

  • Το λιμάνι του Μύκονος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Μύκονος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Μύκονος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μύκονος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μύκονος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μύκονος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μύκονος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης