Προτεινόμενη διαδρομή
Σάμη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπρίντιζι με πλοίο
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σάμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Σάμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σάμη στο Μπρίντιζι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σάμη για Μπρίντιζι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σάμη για το Μπρίντιζι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σάμη προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σάμη προς το Μπρίντιζι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σάμη Μπρίντιζι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ή Egnatia Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σάμη προς Μπρίντιζι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σάμη προς Μπρίντιζι

Λιμάνι αναχώρησης
Σάμη
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
353 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Lefkada Palace, Ventouris Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
16 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σάμη προς το Μπρίντιζι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σάμη προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μπρίντιζι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σάμη προς το Μπρίντιζι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Σάμη-Μπρίντιζι με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μπρίντιζι για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Μπρίντιζι ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Σάμη Μπρίντιζι με τη Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries ή Endeavor Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σάμη στο Μπρίντιζι κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ή Egnatia Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Endeavor Lines Σάμη Μπρίντιζι
Endeavor Lines
Η Endeavor Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σάμη-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της Endeavor Lines μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι. Περισσότερες πληροφορίες για την Endeavor Lines
Red Star Ferries Σάμη Μπρίντιζι
Red Star Ferries
Η Red Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και πραγματοποιεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σάμη-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της Red Star Ferries μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι. Η Red Star Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μπρίντιζι από το Σάμη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 16 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Red Star Ferries
16 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
European Seaways Σάμη Μπρίντιζι
European Seaways
Η European Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ευρώπη και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορες χώρες και περιοχές. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σάμη-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της European Seaways μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι. Περισσότερες πληροφορίες για την European Seaways
Egnatia Seaways Σάμη Μπρίντιζι
Egnatia Seaways
Η Egnatia Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα που προσφέρει διασταυρώσεις στο Αιγαίο Πέλαγος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σάμη-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της Egnatia Seaways μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι. Περισσότερες πληροφορίες για την Egnatia Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σάμη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπρίντιζι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σάμη

Τα πλοία της Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ή Egnatia Seaways αναχωρούν για το Μπρίντιζι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σάμη:

Sami
Χάρτης
Sami
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπρίντιζι

Τα πλοία της Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries ή Endeavor Lines φτάνουν στο Μπρίντιζι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Brindisi Costa Morena Terrare
Χάρτης
Brindisi
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Σάμη προς Μπρίντιζι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σάμη για το Μπρίντιζι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 16 ώρες για να καλύψετε τα 353 km μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways και Egnatia Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι: Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways και Egnatia Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Lefkada Palace, Ventouris Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Lefkada Palace, Ventouris Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σάμη Μπρίντιζι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι, θα διανύσετε 353 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σάμη στο Μπρίντιζι;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σάμη στο Μπρίντιζι. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σάμη έως την αποβίβαση στο Μπρίντιζι. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σάμη και το Μπρίντιζι.

Αναχώρηση από το Σάμη με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σάμη Μπρίντιζι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σάμη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ή Egnatia Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σάμη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σάμη - Μπρίντιζι / Στο Σάμη, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries ή Endeavor Lines στον τερματικό σταθμό του Σάμη. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μπρίντιζι / Στον τερματικό σταθμό του Σάμη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ή Egnatia Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Σάμη και Μπρίντιζι

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ή Egnatia Seaways όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Μπρίντιζι

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μπρίντιζι:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μπρίντιζι / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Μπρίντιζι.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μπρίντιζι.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μπρίντιζι / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μπρίντιζι είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μπρίντιζι σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης