Προτεινόμενη διαδρομή
Σάμη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με πλοίο
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σάμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σάμη στο Μπάρι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σάμη για Μπάρι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σάμη για το Μπάρι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σάμη προς το Μπάρι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σάμη προς το Μπάρι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries ή Ventouris Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σάμη Μπάρι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Ventouris Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σάμη προς Μπάρι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σάμη προς Μπάρι

Λιμάνι αναχώρησης
Σάμη
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
456 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
17 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σάμη Μπάρι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σάμη για Μπάρι, θα βρείτε εισιτήρια από 66 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 296 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σάμη προς Μπάρι είναι 175 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σάμη για το Μπάρι είναι 18 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 18 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Μπάρι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μπάρι σε 18 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σάμη στις 15:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σάμη προς το Μπάρι
175 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σάμη Μπάρι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
66 € - 296 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σάμη Μπάρι
18 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μπάρι
15:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μπάρι
08:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σάμη προς το Μπάρι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σάμη προς το Μπάρι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μπάρι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σάμη προς το Μπάρι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σάμη Μπάρι, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Ventouris Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Ventouris Ferries θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Σάμη και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Μπάρι. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Σάμη-Μπάρι λίγο πιο σύντομη!
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Σάμη, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Ventouris Ferries και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Μπάρι νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σάμη και Μπάρι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σάμη και Μπάρι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Ventouris Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Ventouris Ferries Σάμη Μπάρι
Ventouris Ferries
Η Ventouris Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σάμη-Μπάρι και να κλείσετε το εισιτήριο της Ventouris Ferries μεταξύ Σάμη και Μπάρι. Η Ventouris Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μπάρι από το Σάμη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 17 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Ventouris Ferries
17 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σάμη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπάρι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σάμη

Τα πλοία της Ventouris Ferries αναχωρούν για το Μπάρι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σάμη:

Sami
Χάρτης
Sami
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπάρι

Τα πλοία της Ventouris Ferries φτάνουν στο Μπάρι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Bari Molo San Vito 4
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Σάμη προς Μπάρι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σάμη για το Μπάρι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 17 ώρες για να καλύψετε τα 456 km μεταξύ Σάμη και Μπάρι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σάμη και Μπάρι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Ventouris Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σάμη και Μπάρι.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σάμη και Μπάρι: Ventouris Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σάμη Μπάρι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σάμη και Μπάρι, θα διανύσετε 456 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σάμη προς το Μπάρι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 66 € για τη χαμηλότερη, έως 296 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 175 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σάμη στις 15:00 με προορισμό το Μπάρι.

Η εμπειρία σας από το Σάμη προς το Μπάρι

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σάμη στο Μπάρι. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σάμη Μπάρι με τα πλοία Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries ή Ventouris Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σάμη έως την αποβίβαση στο Μπάρι. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σάμη και το Μπάρι.

Επιβίβαση στο Σάμη

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σάμη Μπάρι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σάμη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σάμη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Ventouris Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σάμη - Μπάρι / Στο Σάμη, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Ventouris Ferries στον τερματικό σταθμό του Σάμη. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μπάρι / Στον τερματικό σταθμό του Σάμη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Ventouris Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σάμη προς το Μπάρι

Στα πλοία της Ventouris Ferries, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μπάρι

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μπάρι:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μπάρι / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Μπάρι από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Σάμη στο Μπάρι με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μπάρι.
  • Αφήστε το πλοίο και το Μπάρι είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μπάρι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μπάρι σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης