Προτεινόμενη διαδρομή
Ρώμη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κάλιαρι με αεροπορικά
Κάλιαρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κάλιαρι
Κάλιαρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρώμη στο Κάλιαρι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη από το Κάλιαρι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρώμη στο Κάλιαρι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, SitBus, Alitalia, Meridiana ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρώμη - Κάλιαρι.

Για το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Κάλιαρι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρώμη Κάλιαρι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ρώμη προς Κάλιαρι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρώμη στο Κάλιαρι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρώμη Κάλιαρι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρώμη - Κάλιαρι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρώμη Κάλιαρι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρώμη με το Κάλιαρι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κάλιαρι σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ρώμη Κάλιαρι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κάλιαρι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ρώμη είτε στο Κάλιαρι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρώμη στο Κάλιαρι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρώμη Κάλιαρι

Πόλη αναχώρησης
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Πόλη προορισμού
Κάλιαρι
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
412 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Κάλιαρι
Αναζήτηση διαμονής στο Κάλιαρι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Κάλιαρι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Κάλιαρι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, SitBus, Alitalia, Meridiana ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ρώμη στο Κάλιαρι;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Ρώμη προς το Κάλιαρι είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρώμη προς το Κάλιαρι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 412 km μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κάλιαρι πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρώμη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρώμη στο Κάλιαρι;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρώμη-Κάλιαρι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρώμη στο Κάλιαρι;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρώμη στο Κάλιαρι;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρώμη-Κάλιαρι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρώμη; Πού θα φτάσω στο Κάλιαρι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρώμη

Rome Vatican
Χάρτης
Roma Termini
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρώμη

Roma Ostiense
Χάρτης
Roma S. Pietro
Χάρτης
Roma Termini
Χάρτης
Roma Trastevere
Χάρτης
Roma Aurelia
Χάρτης
Roma Tuscolana
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Ciampino
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κάλιαρι

Cagliari
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κάλιαρι

Elmas
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Κάλιαρι
Αναζήτηση διαμονής στο Κάλιαρι

Πλοία Ρώμη Κάλιαρι

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρώμη και Κάλιαρι και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κάλιαρι με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ρώμη Κάλιαρι

Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρώμη Κάλιαρι

Λεωφορείο Ρώμη Κάλιαρι

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ρώμη-Κάλιαρι συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρώμη-Κάλιαρι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρώμη προς Κάλιαρι στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ρώμη-Κάλιαρι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ρώμη Κάλιαρι

SitBus
SitBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρώμη Κάλιαρι

Τρένα Ρώμη Κάλιαρι

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ρώμη προς το Κάλιαρι, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ρώμη προς το Κάλιαρι μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρώμη προς το Κάλιαρι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ρώμη προς Κάλιαρι

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρώμη Κάλιαρι

Πτήσεις Ρώμη Κάλιαρι

Αεροπορικές εταιρείες Ρώμη Κάλιαρι

Alitalia
Alitalia
Meridiana
Meridiana
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Ρώμη Κάλιαρι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ρώμη Κάλιαρι

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ρώμη στο Κάλιαρι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ρώμη προς Κάλιαρι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ρώμη Κάλιαρι για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ρώμη Κάλιαρι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ρώμη Κάλιαρι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης