Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με αεροπορικά
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρόστοκ από το Ηράκλειο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, IC Bus, FlixBus, Aegean Airlines ή Ellinair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρόστοκ - Ηράκλειο.

Για το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ρόστοκ προς Ηράκλειο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρόστοκ Ηράκλειο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρόστοκ - Ηράκλειο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρόστοκ Ηράκλειο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρόστοκ με το Ηράκλειο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ηράκλειο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρόστοκ Ηράκλειο

Πόλη αναχώρησης
Ρόστοκ
Γερμανία
Mecklenburg-Vorpommern
Πόλη προορισμού
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
2317 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόστοκ Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, IC Bus, FlixBus, Aegean Airlines ή Ellinair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ρόστοκ-Ηράκλειο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ρόστοκ ή του Ηράκλειο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρόστοκ-Ηράκλειο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρόστοκ - Ηράκλειο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2317 km μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ηράκλειο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρόστοκ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ρόστοκ Ηράκλειο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ηράκλειο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρόστοκ-Ηράκλειο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ηράκλειο για να καλύψουν την απόσταση των 2317 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρόστοκ; Πού θα φτάσω στο Ηράκλειο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρόστοκ

Rostock, ZOB
Χάρτης
Warnemünde Werft
Χάρτης
Warnemünde Strand
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρόστοκ

Rostock Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρόστοκ

Laage
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόστοκ Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο.

  • 1. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Ηράκλειο. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Ηράκλειο, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • 2. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Ρόστοκ-Ηράκλειο είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Ηράκλειο σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 3. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Ηράκλειο.

Λεωφορείο Ρόστοκ Ηράκλειο

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ρόστοκ-Ηράκλειο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ηράκλειο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρόστοκ-Ηράκλειο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρόστοκ προς Ηράκλειο στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ρόστοκ-Ηράκλειο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ρόστοκ από Ηράκλειο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ηράκλειο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ρόστοκ Ηράκλειο

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρόστοκ Ηράκλειο

Τρένα Ρόστοκ Ηράκλειο

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ρόστοκ προς το Ηράκλειο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ρόστοκ και Ηράκλειο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ρόστοκ προς Ηράκλειο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρόστοκ Ηράκλειο

Πτήσεις Ρόστοκ Ηράκλειο

Αεροπορικές εταιρείες Ρόστοκ Ηράκλειο

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Ellinair
Ellinair
Germania
Germania
Αναζήτηση για πτήσεις Ρόστοκ Ηράκλειο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης